3D dětské koberečky

Tagy:  koberec, hrací koberec, hrací kobereček, kobereček, dětský koberec, dětský kobereček, kobereček do pokoje, 3D koberec, zajímavý koberec, pro děti, koberec pro děti, dětský pokoj, textilie, kusový koberec, kusový koberečk

Sponzorované odkazy:

3D dětské koberečky

Dětské koberečky patří k velmi oblíbeným doplňkům dětských pokojíčků, o to pak více, když jsou plně funkční i zábavné.

Kolekci nových dětských 3D koberečků představila společnost Danish by Design, která je specialistou v oboru dětských textilií. Kolekce koberců obsahuje modely vhodné pro všechny věkové kategorie dětí, čímž se stávají úžasným doplňkem pro všechny dívky i chlapce.

Každý koberec disponuje velmi zajímavým designem, otevírá velký svět kreativní hry a nápadů. Pěkné a zábavné vzory obohatí každý dětský pokoj, který se rázem přemění v designové a velmi funkční prostředí. Všechny koberce splňují přísné evropské normy pro bezpečnost dětí, jsou vyrobeny z nehořlavých materiálů, bez použití toxických látek, ze 100% polypropylenu.

Koberečky jsou ideálním pomocníkem pro vytváření sociální interakce a navození imaginárního světa.

Chlapce určitě nadchne kobereček v zelené nebo modré barvě, s kompletní výbavou fotbalového hřiště a parkovištěm. V nabídce je ve dvou velikostech: 100 × 150 cm za 189,95 dolarů nebo 134 × 180 cm za 279,95 dolarů.

Holčičky ocení především koberec s plnou Barbie výbavou, ve které během chvilečky ožívají nejen panenky, ale také medvídkové a ostatní postavičky. Plocha koberce představuje obytný dům se všemi místnostmi, včetně nábytku a doplňků. Koberec je k dispozici opět ve dvou velikostech, ten větší má i bazén. Koberec o rozměrech 100 × 150 cm je k dostání za 189,95 dolarů, větší o rozměrech 134 × 200cm pořídíme za 299,95 dolarů.

Barbie domeček v podobě 3D koberceBarbie domeček v podobě 3D koberce
pro kluky fotbalové hřiště a parkovištěpro kluky fotbalové hřiště a parkoviště

zdroj: http://www.danishbydesign.com.au

Článek 3D dětské koberečky byl publikován 1. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...