Levné koberce – pořiďte si trendy doplněk za nejnižší ceny

Tagy:  Levné koberce, kusové koberce, vopi, 3d koberce, eton, levnekoberce.cz, aladin

Sponzorované odkazy:

Levné koberce – pořiďte si trendy doplněk za nejnižší ceny

I když jsou aktuálně v módě plovoucí podlahy, laminátové podlahy či zbrusu nová linolea, každý takový povrch by měl být ,,pojištěn“ či vyzdoben kobercem zajímavého tvaru a barvy. Tento druh pokrytí se též skvěle vyjímá v dětském pokoji, kde si děti obvykle hrají na zemi, v pracovně a nebo v ložnici. Koberce působí jako skvělá tepelná izolace jenž vás příjemně zahřeje a navodí pocit pohodlí.

Kusové koberce skvěle oživí každý prostor, autor: brenoKusové koberce skvěle oživí každý prostor, autor: breno

VOPI

Koberce Vopi dominují skvělou vlastností a to takovou, že jsou extrémně levné, jako málo který sortiment ve vašem okolí. Ať hledáte kusový koberec Shaggy nebo koberec Frizé, máte jistotu, že tradiční i moderní koberce kusové rozzáří váš interiér a dají mu nový vkusný styl. Můžete si vybrat levné kusové koberce elegantní, koberce kusové bláznivé nebo koberce kusové tajemné. Kusové koberce jsou skvělý doplněk do každého interiéru a záleží pouze na vás, jaký typ zvolíte.

Kusové koberce se hodí prakticky do každé místnosti, autor: vopiKusové koberce se hodí prakticky do každé místnosti, autor: vopi

3D koberce

Kusové koberce 3D jsou, vyráběny ze speciální kobercoviny, která při pohledu na tyto koberce vytváří zvláštní 3D efekt. Tyto koberce jsou velice zajímavé nejenom svojí příznivou cenou, ale i faktem, že se skvěle hodí do všech typů interiérů. Zakoupit jej můžete ve fialové, béžové či hnědé variantě.

3D koberce jsou velice příjemné na dotek, autor: vopi3D koberce jsou velice příjemné na dotek, autor: vopi

Eton

Kusové koberce Eton jsou charakteristické svým tvarem, který je kulatý. Na výběr máte až z 32 barevných odstínů, které se hodí například do dětského pokoje, předsíně či koupelny. Kusový koberec Eton ztvárňuje dokonalý doplněk, jenž oživí i tu nejnudnější místnost. Tyto koberce se čistí jednoduše klasickými prostředky.

Koberce Eton jsou pestrobarevné a svěží, autor: EtonKoberce Eton jsou pestrobarevné a svěží, autor: Eton

Levnekoberce.cz

Na této internetové stránce seženete ty nejlevnější koberce široko daleko. Například duhové koberce snad ve všech barevných variacích se hodí do dětských pokojů, které příjemně rozzáří. Koberce kusové jsou pestré a trendy, přitom velice levné. Kromě veselých a pestrobarevných kusů si můžete zakoupit i koberce jednodušší a s vyšším chlupem, kterými zkrášlíte váš obývací pokoj, ložnici a nebo fádní předsíň.

Aladin

Toužíte-li po staré klasice adaptace perského koberce, je tu pro vás kusový koberec Aladin, jenž vás jako mávnutím kouzelného proutku přivede do světa fantazie a dávného orientu. Koberce Aladin patří do kategorie koberců s klasickým vzorem a pohybují se v té nejnižší cenové kategorii, která se na trhu vyskytuje. Vyroben je ze stoprocentního polyesteru, přičemž výška vlasu je 8 mm.

Koberec Aladin je náhražkou perského koberce, autor: heurekaKoberec Aladin je náhražkou perského koberce, autor: heureka

Článek Levné koberce – pořiďte si trendy doplněk za nejnižší ceny byl publikován 13. prosince 2011 v 15.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...