Kreativní koberce do hravých interiérů

Tagy:  koberce, koberec, kusový koberec, tkanička, tkaničky, atypické koberce, koberečky, barevné koberce, interiérové koberce, atypické koberce, koberce dekorační

Sponzorované odkazy:

Kreativní koberce do hravých interiérů

K útulnosti domova přispívají nejrůznější drobnosti, může se jednat o dekorace, interiérové doplňky, květiny nebo bytové textilie.

V dnešním putování po designovém interiéru si představíme několik kreativních kusových koberečků, které dodají domovu nevšední a zajímavou tvář. Místo elegance a decentnosti se seznámíme s koberci se špetkou humoru a extrémní originality.

Zajímavou podobou a praktickým využitím disponuje Tapistongs pocházející od Lise El Sayed. Jeho originalita spočívá ve skutečnosti nekompaktního celku, který je rozbit domácí obuví.

Tkaničkový koberec, navržený Nate Siverstein a Andrea Paustenbaugh, působí neuvěřitelně zábavným a originálním dojmem. Spleť jednobarevných i pestrých tkaniček vytvářejí nádherné plochy, které vyniknou v moderním interiéru.

Koberce s reliéfem krajiny navržené Laurens van Wieringenem působí pohodlně, zábavně a také nabízejí příjemný pocit ve spojitosti s pokožkou nohy. Pestrý koberec je vyroben z malých pěnových barů, jejichž velikost je rozdílná. A právě rozdílnost pěnových dílců udává tvar miniaturní krajiny.

Milovníky uzenin určitě okouzlí koberec v podobě salámu, který nabízí vtipné řešení do každého domu. Salámový koberec je navržen německým studiem Flachbild a je vyroben z pletené vlny.

Volské oko aneb originální podoba interiérového kusového koberce, který spíše působí jako načechraná pohovka. Žloutky jsou příjemné a měkké polštáře, heboučký bílek doslova vybízí k odpočinku.

návrat k přírřoděnávrat k přírřodě
tzv. létající koberectzv. létající koberec
zábavné puzzlezábavné puzzle
koberec do každého pokojíčkukoberec do každého pokojíčku
designová hříčkadesignová hříčka
originální koberce do moderních interiérůoriginální koberce do moderních interiérů

Zdroj: http://freshome.com/…ul-interiors

Článek Kreativní koberce do hravých interiérů byl publikován 14. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...