Obálka časopisu nebo povlaky na polštáře

Tagy:  povlak, povlak na polštář, textil, textilie, bytové textilie, povlečení, polštář, polštářek, časopis, časopisy, dekorace, doplňky, ložnice, do ložnice, Time, Vogue, Playboy, Esquire

Sponzorované odkazy:

Obálka časopisu nebo povlaky na polštáře

Bytové textilie patří k velmi oblíbeným dekoračním předmětům, jejichž hlavní činností je užitečnost a praktičnost. Podoba bytových textilií nezná hranic, úžasná plejáda vzorů, motivů, kreseb, barev a materiálového zpracování je lahodou pro oko i duši.

Většina bytových textiliích je soustředěna v ložnicích, kde je dominantou postelové povlečení. Dnešní ukázka bude vypovídat o tom, že se můžeme částečně ocitnou na obálce nejprestižnějších časopisů.

Povlaky na polštáře, v designu obálky prestižních časopisů „Time“, „Vogue“, „Playboy“, „Esquire“, přinášejí zábavnou formu do každé moderní ložnice. Na obálce polštáře povlaku však chybí osoba, tudíž povlečení umožňuje svým majitelům, aby se alespoň na chvíli stali hvězdou večera.

Povlak na polštář je vyroben z** 55% bavlny a 45% polyesteru, o velikosti 70 × 50 cm, cena za kus se pohybuje okolo **40 amerických dolarů. V tomto případě je cena sestavena z nápadu a kreativity, musíme brát v potaz to, že se staneme součástí a hlavní osobou prestižního časopisu.

staňte se přes noc světovou hvězdoustaňte se přes noc světovou hvězdou

zdroj: http://freshome.com

Článek Obálka časopisu nebo povlaky na polštáře byl publikován 21. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...