Kreativní stolička z lana

Tagy:  stolička, stolice, provoz, lano, židle, židlička, nábytek, interiérový nábytek, zahradní nábytek, křeslo, křesílko

Sponzorované odkazy:

Kreativní stolička z lana

Designér Jon Fraser přišel s nápadem, jak jednoduše vytvořil nábytek z lehce dostupných a nenáročných materiálů. Kreativní stolička je vytvořena z osmdesáti metrů dlouhého lana, tedy jediného materiálu.

Stolička z lana přináší zamyšlení nad tím, jak z úplně obyčejných předmětů snadno a rychle lze vytvořit komfortní, funkční a originální kus nábytku. Židle / stolička s názvem Ropey je vytvořena z lana namočeného v polyuretanové pryskyřici, díky čemuž lze lano velmi dobře tvarovat.

Díky možnosti velmi dobrého tvarování bylo lano zformováno do podoby ovinuté stoličky, díky čemuž získává maximální komfortní posezení. Stolička nabízí velmi měkké posezení, poloha těla je držena ve zdraví prospěšné poloze a nabízí tak maximální míru spokojenosti každého sedícího. Nebylo by ani překvapením, kdyby každý, kdo usedne, už nechtěl nikdy vstát.

Lanovou stoličku lze využít nejen v interiéru, ale velmi dobře poslouží i při každodenních činnostech venku. V interiéru může velmi dobře sloužit jako stolička nacházející se v předsíni, dále v ložnici, pracovní stolička nebo ji lze využít v dětských pokojích.

smysl lze hledat ve všedních věcechsmysl lze hledat ve všedních věcech

http://www.hometone.com

Článek Kreativní stolička z lana byl publikován 10. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...