Zářivé koberce luxusního vzhledu

Tagy:  koberec, kobereček, interiérový koberec, kusový koberec, textil, textilie, bytové textilie, barevný koberec, moderní, pestrý, barevný, barvy, barva

Sponzorované odkazy:

Zářivé koberce luxusního vzhledu

Inspirujíc barvy v kombinaci rozmanitých geometrických tvarů přispívají k exkluzivitě a originalitě interiéru. Barevné aspekty snoubící se s nejrozličnějšími tvary lze nejlépe vystihnout v podobě velkých ploch, kde kouzlo a krása pestrosti vyzní.

Společnost Sonya Winner uvedla na trh úžasnou a bohatou kolekci interiérových, kusových koberců a koberečků. Kolekce koberců disponuje živými barvami a nabízí úžasné obrázky, respektive obraz, jenž přidávají na charakteru celkové atmosféry.

Pestrost koberců vytváří v interiéru zábavu a zároveň smělou atmosféru, která navozuje příjemný a uvolňující pocit. Koberce v pestrých a intenzivních barvách dodávají prostoru fit moderního životního stylu. Moderní designový prvek, tentokrát v podobě pestrobarevných koberečků, vnese do prostoru teplo, texturu a živost.

Kolekce koberců je navržena tak, aby dokázala vyhovět všem moderním a především otevřeným prostorům – obývacím pokojům / halám. Tyto koberce nám dávají nejen požitek z krásných akcentů, ale nabízejí také vysokou kvalitu a snadnou údržbu.

V nabídce jsou modely nejrůznějších velikostí, v případě potřeby není problém zhotovit koberec přímo na míru.

vzorová pestrostvzorová pestrost

zdroj: http://sonyawinner.com

Článek Zářivé koberce luxusního vzhledu byl publikován 8. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...