Podmanivý design židle Bambi

Tagy:  židle, židlička, křeslo, křesílko, nábytek, interiér, interiérový nábytek, nábytek do interiéru, sedací nábytek, nábytek k sezení, bambi, židle Bambi, křeslo Bambi

Sponzorované odkazy:

Podmanivý design židle Bambi

Jednoduchost je pojem, který se ve světě interiérového designu opakuje čím dál častěji a stává se velmi diskutabilním pojmem v řešení a vybavení interiéru.

Jednoduše, ovšem o to více stylově, působí i židle Bambi, která pochází z dílny autorů Timo Wonga a Priscilla Lu ze studia Juju.

Křeslo je zajímavé především svým atraktivním designem, ručně zpracovaným čalouněným polštářem (sedákem), který představuje pohodlí a jemnost. Bambi je také atypické díky netradiční výšce, nízké sedadlo však zaručuje zdravější sezení.

Dřevěná konstrukce křesla Bambi je zpracována z kvalitního bukového dřeva, které se vyznačuje nádhernými prokreslenými strukturami. Kompletně lze říci, že křeslo je výsledkem kvalitní a detailně provedené práce, s cílem vyzdvihnout funkčnost, formu, stylovou barevnost a materiálové provedení.

Stejně jako na pohled, tak i na dotek, působí křeslo Bambi stylovým a komfortním dojmem. Přednostmi je jemnost, hladkost, hebkost, spojená s uživatelským komfortem a vysokým funkčním požitkem.

V tomto případě platí, že jednoduchost je někdy mnohem více, než složité pojednávání o velkoryse propojeném snoubení několika různých materiálů a tvarovém zkoumání.

krása je v jednoduchostikrása je v jednoduchosti

http://3rings.designerpages.com

Článek Podmanivý design židle Bambi byl publikován 22. července 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...