Luxusní vany od společnosti Allia

Tagy:  vana, vany, koupelnová vana, koupelová vana, vana do koupelny, koupelnové vybavení, sanitární keramika, whirpool, masážní vana, masáž, masáže, masážní program, luxusní vana, akrylátová vana, akrylát

Sponzorované odkazy:

Luxusní vany od společnosti Allia

Koupelna je místem, do kterého chodíme relaxovat, odpočívat, načerpávat nové síly a také místem, které nám poskytne základní hygienu. Dávno jsou již doby, kdy koupelna představovala velmi malou místnost, vybavenou úspornou vanou, do níž nám komplikovala pohodlný vstup nezbytně nutná pračka.

V současné době se na koupelnový prostor a estetiku klade nemalý důraz, vznikají velkoprostorové místnosti, které nám nabízejí unikátní odpočinek a relaxaci. Součástí koupelen je i designový nábytek, vkusné doplňky a samozřejmě luxusní provedení koupelnových van či sprchových koutů.

Na tento životní styl zareagovala společnosti Allia, která na trh uvedla akrylátové vany, vysoké kvality a designu. Vany jsou unikátní především svým estetickým provedením, důrazem je barevná hravost. Whirpool akrylátové vany společnosti Allia jsou výjimečné především svojí průhlednosti, vysoce lesklým povrchem a samozřejmě nadčasovým designem.

Vysoký komfort odpočinku a relaxace pocítíme díky nadměrné velikosti vany, jejíž rozměry jsou 192,5 × 95,5 × 60 cm. Tyto rozměry však napovídají o tom, že se vana vskutku může ocitnou pouze v prostorných koupelnách. To je dáno nejen rozměry, ale také designovým požadavkem, jelikož vana vynikne především v prostoru.

Ke komfortnosti přispívá masážní program, který si můžeme nastavit dle libosti, v různých proudech a intenzitách. Vany jsou k dostání ve třech základních barvách, vybírat můžeme z nabídky červené, modré nebo bílé. Ke stylovosti přispívá kovová nosná konstrukce, ve které je vana osazena.

ve jménu eleganceve jménu elegance
v nabídce tři barevné odstínyv nabídce tři barevné odstíny

zdroj: http://www.allia.fr

Článek Luxusní vany od společnosti Allia byl publikován 12. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...