Luxusní vany z BluBleu

Tagy:  vana, koupelna, koupelnová vana, koupací vana, designován vana, vana na koupání, koupelnový nábytek, nábytek do koupelny, vybavení koupelny

Sponzorované odkazy:

Luxusní vany z BluBleu

Investice do koupelnového vybavení se vyplatí, důkazem je poptávka po nadstandardních modelech koupelnových van a sprchových koutů.

Příjemné okamžiky, strávené v horké lázni, přinášejí blahodárný vliv nejen po stránce fyzické, ale i psychické. Klasická vana je však v dnešním moderním světě již zastaralým artiklem, uživatel vyžaduje komfort, nadstandardní služby a více techniky.

Zdárným příkladem snoubení designu a maximálního uživatelského komfortu jsou luxusní vany od společnosti BluBleu. Zařizovací koupelnové předměty této společnosti se vyznačují především stylistikou, inovativním designem, detailními prvky a nadstandardním kvalitativním provedením.

K těmto základním parametrům se připojuje chytrá kombinace různých trendových materiálů, jako je sklo, dřevo, ocel nebo Corian. Výsledkem je moderní a zároveň minimalistický design, který splňuje veškeré estetické požadavky.

Koupelnové vany jsou vybaveny vířivým perlením, aromaterapií, LED podsvícením, zabudovaným rádiem, barevně podsvícenými opěrkami hlavy. Kolekce designových koupelnových van ENJOY je k dispozici v několika různých velikostech a barevných kombinacích.

luxusní vany vyžadují prostorluxusní vany vyžadují prostor

zdroj: http://www.home-designing.com/…s-by-blubleu

Článek Luxusní vany z BluBleu byl publikován 29. května 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...