Židle, která doslova zahřeje

Tagy:  křeslo, nábytek, interiérový nábytek, topení, radiátor, atypické křeslo, vyhřívané křeslo, teplé křeslo, odpočinkové křeslo

Sponzorované odkazy:

Židle, která doslova zahřeje

Neobyčejně řešený nábytek vyvolává různé reakce, mohou být pozitivní, negativní i neutrální. V případě radiátorového křesla jsou reakce rozpačité, ovšem geniálnost tohoto výrobky je téměř dokonalá.

Jeroen Wesselink přišel s nápadem, jak vytvořit příjemné teplo během sezení. Výsledkem jeho práce je křeslo inspirované Zig Zag Gerrit Rietveld – transformací radiátoru do nábytku.

Křeslo v podobě zohýbaného radiátoru poskytuje komfortní posezení v teple, nabízí podporu zad i nohou a je ideálním řešením zejména pro chladné zimní dny.

Výrazné barevné provedení, v sytém odstínu žluté, je křeslo vhodným prostředkem do odvážných moderních interiérů. Součástí křesla je ventil, kterým je možné regulovat průtok teplé vody a vytvářet tak teplejší místo. Horká voda protéká trubkami, které jsou propojeny s částí sedadla.

Výsledný produkt je v každém případě geniální, o praktické stránce ani nemluvě. Jedinou nevýhodou je však uživatelský komfort a pohodlí, které nabízejí načechraná, velmi měkoučká křesla. Řešením je možnost podepřít se textilním sedákem, který nám alespoň zčásti nahradí měkké polstrování klasického křesla.

posezení v teploučkuposezení v teploučku

zdroj: http://www.sailboardsrotterdam.com

Článek Židle, která doslova zahřeje byl publikován 23. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Top 10

  1. Jak si díky bazénu udělat ze zahrady luxusní resort
  2. Konve a konvičky pro každého zahradníka. Víte, jak si vybrat tu správnou pro vás?
  3. Červenec na zahradě
  4. Je lepší rekonstruovat anebo prodat nemovitost?
  5. Jak se zbavit slimáků?
  6. Jak si květinami ozdobit interiér?
  7. Proč doma (ne)malovat tmavými barvami?
  8. Jaké jsou hlavní zahradní trendy 2024?
  9. Toužíte o krásné předzahrádce s odolnými květinami?
  10. Letní trendy v oblasti bydlení

Tagy

bydlení nábytek zahrada stěhování kuchyně dekorace zabezpečení domu keře židle

Doporučujeme

Na nic nečekejte a pořiďte si nový byt v Praze již od 1,2 milionu Kč včetně DPH, na výběr mnoho lokalit.

Do bytu či domu kvalitní dřevěnou podlahu.

S bydlením je silně spojena i rekreace a dovolená, hlavně po dobře odvedené práci. Dopřejte si příjemnou dovolenou a vyberte si na MegaUbytko.cz ubytování na Jižní Moravě, kde zažijete relax a zábavu během celého roku.