Židle, která doslova zahřeje

Tagy:  křeslo, nábytek, interiérový nábytek, topení, radiátor, atypické křeslo, vyhřívané křeslo, teplé křeslo, odpočinkové křeslo

Sponzorované odkazy:

Židle, která doslova zahřeje

Neobyčejně řešený nábytek vyvolává různé reakce, mohou být pozitivní, negativní i neutrální. V případě radiátorového křesla jsou reakce rozpačité, ovšem geniálnost tohoto výrobky je téměř dokonalá.

Jeroen Wesselink přišel s nápadem, jak vytvořit příjemné teplo během sezení. Výsledkem jeho práce je křeslo inspirované Zig Zag Gerrit Rietveld – transformací radiátoru do nábytku.

Křeslo v podobě zohýbaného radiátoru poskytuje komfortní posezení v teple, nabízí podporu zad i nohou a je ideálním řešením zejména pro chladné zimní dny.

Výrazné barevné provedení, v sytém odstínu žluté, je křeslo vhodným prostředkem do odvážných moderních interiérů. Součástí křesla je ventil, kterým je možné regulovat průtok teplé vody a vytvářet tak teplejší místo. Horká voda protéká trubkami, které jsou propojeny s částí sedadla.

Výsledný produkt je v každém případě geniální, o praktické stránce ani nemluvě. Jedinou nevýhodou je však uživatelský komfort a pohodlí, které nabízejí načechraná, velmi měkoučká křesla. Řešením je možnost podepřít se textilním sedákem, který nám alespoň zčásti nahradí měkké polstrování klasického křesla.

posezení v teploučkuposezení v teploučku

zdroj: http://www.sailboardsrotterdam.com

Článek Židle, která doslova zahřeje byl publikován 23. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...