Barová stolička dle Michaela Stolworthyho

Tagy:  bar, barová stolička, židle, barová židle, nábytek, sedací nábytek, interiérový nábytek, design, designový, designové, moderní, chrom, chromová, chromová židle, bar stool, serous, intrigue

Sponzorované odkazy:

Barová stolička dle Michaela Stolworthyho

Výběr barové stoličky je nelehký úkol, vedle dokonalého designu musíme dbát především na funkčnost, stabilitu a pohodlnost. Židle na vysokých nohách nám musí zaručit především bezpečné a komfortní posezení, ovšem v kombinaci se stránkou estetickou.

Spojení designu a funkčnosti se zdárně podařilo vyřešit americkému designérovi, Michaelovi Stolworthymu, který uvedla kolekci velmi úžasných barových stoliček. Charakteristickým rysem jeho děl je především čistota, lesk a minimalismus, který se odráží v kombinaci použitých materiálů.

Společným ukazatelem jeho barových stoliček jsou nekonečné křivky, které jsou jakoby poskládané v chaosu. Úžasná díla, v podobě barových stoliček, vzbuzují pocit výjimečnosti, jedinečného rukopisu a nekonečných možností.

Kolekce se skládá ze dvou typů barových stoliček, Serous Bar Stool a Intrigue Bar Stool, které jsou nabízeny v různém barevném provedení. Serous Bar Stool působí velmi ladným, elegantním dojmem, s oblým tělem. Vysoký lesk chromu v kombinaci s černou kůží vynikne zejména v nadčasově až futuristicky zařízených interiérech.

Intrigue Bar Stool je hříčkou optického klamu, z každé strany vypadá jinak. Barová židle Intrigue je dostupná v hliníkovém provedení disponujícím vysokým leskem.

elegantní sjednocení designu a funkčnostielegantní sjednocení designu a funkčnosti
v několika barevných provedenív několika barevných provedení
futuristické pojetífuturistické pojetí

zdroj: http://www.chairdesigning.com

Článek Barová stolička dle Michaela Stolworthyho byl publikován 27. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...