Barová židle podle Gamolova

Tagy:  židle, barové židle, bar, barová židlička, židlička, barová, židle k baru, vysoká židle, atypická židle, design, interiér, nábytek, interiérový nábytek, had, hadí, kobra

Sponzorované odkazy:

Barová židle podle Gamolova

Barové židle se v poslední době těší obrovskému zájmu, a to nejen ze strany uživatelů, ale rovněž i ze strany designérů. Barové židle jsou diskutabilním tématem mnohým interiérových návrhářů, jejich nový design má podobu moderní, mnohdy ovšem výstřední až připomínající obrázky sci-fi.

Výstřelkem je i barová židle od návrháře Svilena Gamolova, který uvedl na trh extravagantní, ovšem originálně pojatý interiérový nábytek. Jeho barová židle je inspirována amazonskou přírodou, která je nejen krásná, ale také nebezpečná.

Přesně v rytmu amazonských pralesů se nesou detaily barové židle, která představuje hrozivou kobru. Svým tvarem připomíná barová židle kobru, z detailů je cítit hrozivé syčení a okamžik přípravy na jedovaté kousnutí.

Ovšem hrozivý pocit je vnímám pouze opticky, co se týče komfortu, ten je výjimečný. Barová židle je ergonomicky tvarovaná a nabízí tak maximální požitek na nebezpečném předmětu.

Barová židle je designovým přínosem nejen do soukromých interiérů, ale také do různých klubů, barů, diskoték, restaurací či jiných komerčních prostorů. K přednostem této židle patří především zaměření na detailní provedení, atypický design a komfort posezení.

strach nebo respektstrach nebo respekt
židle jako z Amazonkyžidle jako z Amazonky

zdroj: http://www.behance.net/…stool/258234

Článek Barová židle podle Gamolova byl publikován 16. května 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...