Noblesa a elegance v podání židle

Tagy:  židle, jídelní židle, odpočinková židle, nábytek, interiérový nábytek, čirá židle, recyklace, ekologie, židlička

Sponzorované odkazy:

Noblesa a elegance v podání židle

Základním prvkem každé moderní domácnosti je židle, ať už jídelní, odpočinková, pracovní nebo relaxační. Židle různých podob, stylů, barev, materiálového zpracování i cenového rozpětí.

Dnes si představíme židli, která je vyrobena ze 100% recyklovaného polypropylenu a nabízí tak svým uživatelům jedinečnou ekologickou stránku soužití.

Italská společnost Magis je známa jako výrobce a prodejce designového nábytku, která se proslavila především díky spolupráci s různými, světově uznávanými návrháři a designéry.

Novinkou společnost Magis je čirá židle, která vznikla ve spolupráci s designérem Marcelem Wandersenem. Plastová židle vyrobená ze 100% recyklovaného PET materiálu je ozdobou každého moderního interiéru.

Předností židle není jen nevšední design, ale také lehkost a zároveň vysoká stabilita a mobilita s možností odmontování nohou. Židli můžeme použít nejen do interiéru, ale také do exteriéru, jelikož díky svému materiálu odolává nepříznivému počasí.

Designový skvost si můžeme pořídit za necelých 500 amerických dolarů, což dle mého uvážení je cena poměrně přemrštěná.

stylové a elegantní řešení moderních interiérůstylové a elegantní řešení moderních interiérů

Zdroj: http://www.magisdesign.com

Článek Noblesa a elegance v podání židle byl publikován 26. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...