Koupelna ve stylu nostalgickém

Tagy:  koupelna, koupelny, nábytek, koupelnový nábytek, mýdlo, skříň, skříňka, džbán, kyblík, dekorace, doplňky, bytové textilie, koupelnové textilie, ručník, ručníky, ozdoby, design, nostalgie, nostlagický

Sponzorované odkazy:

Koupelna ve stylu nostalgickém

Romanticky pojatá koupelna ve stylu nostalgickém je otázkou vytříbeného vkusu a dokonalé sladěnosti všech zařizovacích předmětů.

V jednotném stylu je nutné zachovat nejen nábytek, ale také doplňky a textilie, které dotvářejí nejdůležitější detaily. Takto sladěná koupelna se poté může právoplatně pyšnit titulem: elegantní a originální nostalgie.

Klasické umyvadlo jednoduše přetvoříme do stylu starodávného, stačí ho obléci do nařasené sukně a rázem se moderní styl přetvoří na styl starodávný. Prostor pod umyvadlem může sloužit jako úložiště ručníků nebo jiných koupelnových doplňků.

Nábytek by měl disponovat nejlépe bílou barvou v kombinaci s kovovými doplňky, jako jsou např. úchytky skříněk nebo šuplíků.

Romantismus ovšem dotvářejí doplňky, kterými jsou nejrůznější kovové kyblíčky naplněné mušlemi, kovové džbány s květinami nebo vyšívané ručníky a osušky.

Důležitým detailem je i kosmetika, ideálním příkladem jsou mohutná francouzská mýdla, nejlépe ručně dělaná, která přestavují originální koupelnový doplněk. Rustikální podobu umocňují nástěnné dekorace v podobě ručně vyšívaných obrázků s lidovými motivy.

Nostalgicky vypadající koupelna představuje romantismus, sladěnost a čistotu, ovšem ne každému srdci je tento styl blízký.

důraz musí být kladen především na stylový nábytekdůraz musí být kladen především na stylový nábytek
o stylovém provedení rozhodují detailyo stylovém provedení rozhodují detaily
jednotný styl udává směrjednotný styl udává směr

zdroj: http://www.decoesfera.com/…no-de-lorena

Článek Koupelna ve stylu nostalgickém byl publikován 23. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...