Koupelna v duchu vánočním

Tagy:  Vánoce, vánoční, svátky, vánoční svátky, santa claus, sněhulák, zimní, zima, textilie, bytové textilie, interiér, interiérové, interiérové textilie, koupelna, koupelnové, koupelnové doplňky, doplňky do koupelny, koupelnové textilie, rohožka, podložka, předložka, koupelnové předložka, předložka před vanu, wc, wc předložka, závěs, sprchový závěs, ručník, osuška, kelímek, sklenička na zubní kartáček, zubní kartáček

Sponzorované odkazy:

Koupelna v duchu vánočním

Vánoce začínají pomalu ale jistě klepat na dveře a tak mnozí z nás se na tento příjemný čas začínají připravovat. Originální dekorace ve stylu vánočním mohou pro tento rok představovat např. bytové textilie.

Netradičně můžeme začít např. koupelnovými textiliemi, které s motivy vánočními dokáží naladit nezapomenutelnou atmosféru přicházejících svátků a ledové zimy. Kolekce koupelnových textilií zahrnuje kompletní sady, od ručníků přes sprchové předložky až po skleničky na zubní kartáčky.

Koupelnové dekorace mohou hýřit různými motivy, klasikou je Santa Claus, ovšem vkusnějším motivem jsou roztomilí sněhuláčci v různých barevných pojetích. Originálním řešením je i sprchový závěs ve stejným stylu, který dominuje celé koupelně.

Vedle koupelnových textilií (ručníků, osušek, žínek, předložek, záclonek, závěsů, apod.) můžeme koupelnu vyzdobit různými dekoracemi a doplňky ve stejném stylu. Keramické doplňky, mýdlenky, skleničky na zubní kartáčky, držák toaletního papíru nebo dávkovače mýdla jsou velmi zajímavou ozdobou v duchu vánočního období.

Pokud se vám nápad líbí, ale dáváte přednost větší decentnosti, můžete si pořídit třeba jen koupelnovou předložku s motivem sněhuláka, jenž vám při každém pohledu přinejmenším pozvedne náladu.

koupelnové textilie laděné v zimním tónukoupelnové textilie laděné v zimním tónu
atmosféra vánoční přesunuta do koupelnyatmosféra vánoční přesunuta do koupelny

zdroj: http://www.decoesfera.com/…a-la-navidad

Článek Koupelna v duchu vánočním byl publikován 5. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...