Posezení ve velkém stylu

Tagy:  židle, interiérový nábytek, sedací nábytek, křeslo, stolička, atypický nábytek, jídelní židle, kvalitní, ergonomická, ergonomie, komfortní posezení, jídelní židle

Sponzorované odkazy:

Posezení ve velkém stylu

Kvalitní sezení je klíčem k pevnému zdraví, výbornému držení těla a zároveň k uživatelské komfortnosti. Sedací nábytek je bezesporu jedna z nejdůležitějších interiérových součástí, které utvářejí domov.

Hlavním cílem výběru nové jídelní židle by měl být především komfort, atraktivita či design by měly být posunuty až na druhou příčku. Ideální kombinací je sloučení těchto dvou aspektu do jednoho kusu židle, čím vznikne dokonalý kus nábytku.

Fotogalerie představuje unikátní kousky, které kombinují design a maximálním uživatelským komfortem a příjemnou cenou.

Mademoiselle je typ židle, ve které se snoubí kreativita, veselý náhled na život, rozzářenost, styl, praktičnost a posezení ve velkém stylu. Autorem pestrobarevných židlí je designér Philippe Starck, jenž kolekci vytvořil ve spolupráci se společnosti Kartell. Židle disponují polykarbonátovou konstrukcí s vnitřním polstrováním pěnového polyuretanu.

Kdo by nebyl doslova okouzlen z moderně pojaté židle Mono od společnosti Aero? Čisté linie, jednoduchost, jemné a decentní tvary jsou ideálním společníkem každé jídelny.

Atypickým pojetím vypovídají i vzpřímené židle „mother green only“, které nabízejí maximální podporu pro vaše záda.

Velmi decentně a přesto exkluzivně působí židle z kolekce „moka easy“, která kombinuje dřevo s kůží.

moka easymoka easy
mademoisellemademoiselle
monomono

zdroj: http://www.simplyhomeideas.com/…ining_Chairs

Článek Posezení ve velkém stylu byl publikován 1. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...