Mastella: Koupelna ve tvaru kaly

Tagy:  koupelny, koupelna, moderní koupelna, zařizujeme koupelnu, nábytek, koupelnový nábytek, praktický nábytek, toaleta, sanitární keramika, koupelnové doplňky, sklo, umyvadlo, kala, květina, květinová koupelna

Sponzorované odkazy:

Mastella: Koupelna ve tvaru kaly

Koupelnový design nás stále překvapuje novými trendy, které se ubírají cestou exkluzivity, decentnosti, komfortu a stylového provedení. Není divu, vždyť koupelna se stala místem, kterému je v dnešní době přisuzován velký důraz.

Elegantně řešenou a designově stylovou koupelnu představila společnost Mastella Design, která působí na trhu v oblasti koupelen více než 25 let. Charakteristickými znaky designu koupelen společnosti Mastella je: vysoký módní prvek, elegance, čisté linie a tóny, kreativita snoubená s kvalitou a maximální funkčností.

Nejnovější kolekce je inspirována květinou – decentní kalou, která je v koupelnovém designu patrná již na první pohled. Kreativní nápad neobyčejně stylové koupelny je rukopisem ještě více kreativnějšího architekta, Oriana Favaretta.

Podoba květiny se nejvíce odráží na umyvadlových podstavcích, dalšími detaily jsou vodovodní kohoutky a volně stojící vana včetně baterie.

Nový směr koupelnového designu společnosti Mastella je odlišný zejména pro své ekologické a kreativní odvolání. Úžasný design, který vynikne především v moderních, nadčasových a prostorově řešených koupelnách.

decentní a čisté tónydecentní a čisté tóny
inspirující květinkou byla kalainspirující květinkou byla kala

Zdroj: http://www.mastelladesign.it

Článek Mastella: Koupelna ve tvaru kaly byl publikován 29. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...