Vysoké vázy, bytový doplněk, který si zamilujete

Tagy:  vázičky, dekorace, květiny, inspirace, vázy, květy

Sponzorované odkazy:

Vysoké vázy, bytový doplněk, který si zamilujete

Mít krásnou stylovou domácnost chce jistě každý z nás. Najít bytové doplňky přesně podle našich představ nemusí být vždy úplně jednoduché. Důležité je vědět, co chceme. Pak už je to jen otázkou času, než narazíme na ty pravé věci. Vázy jsou přesně tím, co zkrášlí interiér a je nadčasové. Použít je můžeme klasicky na květiny, mnoho z nich však skvěle vypadá i prázdných, postavených na polici, ve vitrínce či jinde.

Vysoké vázy v interiéru vyniknou

Ptáte-li se proč zrovna vysoké vázy, odpověď je nasnadě. Vysoké vázy vypadají skvěle, ať v nich voňavá kytice je, či nikoli. Samy o sobě zaujmou a nechat je bez starostí můžeme i prázdné. Veliké vázy můžeme stavět samotné na zem, menší vyniknou na policích a stolcích. Černé a temné hnědé odstíny váz se bez obav hodí do každého interiéru, bez ohledu na jeho zařízení. Prázdných váz je nejlepší stavět vždy několik blízko sebe, abychom docílili toho správného efektu.

Nenápadné a univerzálníNenápadné a univerzální

Bílá elegance

Bílá barva je nadčasová a nesmrtelná. Bílé vázy se hodí do ultramoderních interiérů, naopak je však můžeme umístit i do obydlí milovníků stylu anglického venkova. Nejlépe budou vypadat bílé vázy a vázičky v barevných pokojích, kde budou kontrastovat s barvou stěn a nábytku. Buclaté i vysoké štíhlé vázy ozdobí každý pokoj.

Krásky v bílémKrásky v bílém

Barevná inspirace

Experimentovat nemusíme jen s tvary, ale především s barvami. V interiéru musí hlavně vše skvěle ladit. Hnědá váza kypřejších tvarů může být umístěna v zimní zahradě či v pokoji zařízeném v přírodních hnědých a zelených tónech. Nazelenalé a modré odstíny můžeme umístit společně, jejich kombinace vypadá moderně a velice vkusně. Hodit se budou do interiéru laděných do modré, zelené i žluté barvy.

Zajímavé odstínyZajímavé odstíny

Ve dvou se to lépe táhne

Samotná váza, je-li prázdná, v interiéru nikdy příliš nevynikne. Více váz, ať už umístěných kdekoli dělá daleko lepší bohatší dojem. Uzoučké elegantní vázičky ve fialových tónech nás jistě okouzlí. Hodí se do předsíně i obývacího pokoje a není nutné do nich nic vkládat. Průhledné skleněné vázy můžeme naplnit dekoračním pískem či barevnými kamínky. Sada průhledných blankytně modrých váz působí skvělým dojmem.

Skleněné vázySkleněné vázy

Vyžívejte se ve zvláštnostech

Originální unikátní kousky bude naopak lepší umisťovat samostatně, aby vynikly. Netradiční barvy, rozměry a tvary dají interiéru šmrnc a překvapí nás dojmem, který v něm udělají.

Zajímavé designerské kouskyZajímavé designerské kousky

Článek Vysoké vázy, bytový doplněk, který si zamilujete byl publikován 19. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...