Playboy povlečení zaručí stylové ulehnutí

Tagy:  playboy, ložní prádlo, peřina, polštář, povlečení

Sponzorované odkazy:

Playboy povlečení zaručí stylové ulehnutí

Každý večer uléháme do postele pod peřiny a necháváme si zdát příjemné sny. Aby spánek byl ještě hezčí, měli bychom si pořídit také povlečení, které nám bude dělat radost jen na něj pohledíme.

Krásný interiér s Playboy

Módní značka Playboy se již dlouho nezabývá pouze oblečením a doplňky. S Playboyem si můžeme vybavit téměř celý byt. Ložní prádlo není výjimkou. Růžová vždy navodí hezký příjemný pocit a je velmi pozitivní barvou. Růžové povlečení s Playboy zajíčkem a nápisem si zamiluje každá slečna. Bílé povlečení na dvojlůžko s růžovými, šedými a černými zajíčky a detaily je o něco decentnější, avšak stále příjemně bláznivé. Velké měkké nadýchané polštáře si zamilujeme.

Zajíčkovy oblíbené barvyZajíčkovy oblíbené barvy

Sladký růžový Playboy

Růžová je pro Playboy typickou barvou a to jak její něžný světlý, tak i vášnivý tmavý odstín. Sladce růžový základ s bílými a tmavě růžovými prvky se hodí do každé dívčí ložnice. Také bílé povlečení s černým nápisem a srdíčkem a kombinací s růžovou barvou nás zaujme. Sladce se nám bude usínat pod růžovým ložním prádlem Playboy. Srdíčka a zajíček Playboy jsou typickými symboly, které módní značku doprovází a do ložnice se skvěle hodí. Decentní povlečení ve starorůžové barvě v ložnici báječně vynikne a jistě si jej oblíbíme. Vypadá velmi elegantně a hodí se nejen do růžově vymalovaného pokoje.

Playboy povlečení jako bytový doplněkPlayboy povlečení jako bytový doplněk

Optimistické barvy nás okouzlí

Růžové moc sice škodí, na ložním prádle však nemůže ublížit. Pro značku Playboy je růžová velmi typická. Velký zajíček dělá skvělý dojem a vypadá jednoduše fantasticky. Tmavě růžové ložní prádlo s nevýrazným zajíčkovým potiskem je velmi decentní a přesto moc pěkné. Povlečení na peřinu i polštářky Playboy je velmi příjemné na dotek a sladce se pod ním usíná. Měkká bavlna i chladivý lesklý satén, ze kterého jsou Playboy povlečení často šita, jsou vynikající volbou.

Jednoduché a krásnéJednoduché a krásné

Decentní Playboy

Ložní prádlo Playboy není vždy výrazné a bláznivé. Narazíme i na povlečení velmi jednoduché a decentní. Takové je i růžové a černé povlečení s nenápadným zajíčkem na peřině. Černé Playboy povlečení se bude hodit do jakékoli ložnice a zaujme jistě i mužskou polovičku.

Nenápadní zajíčciNenápadní zajíčci

Extra barevné povlečení

Poměrně netradiční je také spojení růžové, žluté a oranžové, na kterou u Playboy hned tak nenarazíme. Barevná pestrost, nápisy playboy a zajíčci, to je vskutku skvostná kombinace. Jako ze sna působí barevné povlečení s bublinkami v různých odstínech růžové.

Méně obvyklé Playboy odstínyMéně obvyklé Playboy odstíny

Článek Playboy povlečení zaručí stylové ulehnutí byl publikován 21. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...