Židle podle Borise Ballyho

Tagy:  židle, interiérový nábytek, sedací nábytek, křeslo, stolička, atypický nábytek, recyklovaný nábytek, nábytek, interiérový nábytek

Sponzorované odkazy:

Židle podle Borise Ballyho

Extravagantní nábytek či odvážnější doplňky zpravidla nevyplňují prostory našich domovů. Při výběru interiérového zařízení se většina Čechů „drží zpátky“a vybírá raději z decentnějších modelů.

Unikátní, odvážná a hravá nábytková kolekce pochází z dílny kreativního umělce, Borise Ballyho. Tento slavný americký designér přichází na trh s novým souborem nábytkové kolekce s názvem Roadsign Chair – Table.

Nábytek z této kolekce je vyroben individuálně (ručně) v atelieru Boris, k výrobě je použit recyklovatelný materiál. Např. zakončení nohou židle je vyrobeno z korkových špuntů od šampaňského, jenž tvoří ochranu podlahy a zajišťují vyšší stabilitu. Tělo židle je vyrobeno z recyklovaných dopravních značek a značek s názvem ulic.

Kolekce zahrnuje klasickou židli s opěrkou a židli čtvercového provedení, bez opěrky, která slouží spíše jako vyšší stolička. Oba dva modely jsou nejen vtipné a kreativní, ale také velmi inovativní a šetrné k životnímu prostředí.

Rozměry klasické židle s opěrkou jsou 125 cm x 43 cm x 55 cm, cena za kus se pohybuje okolo 1 100 amerických dolarů. Nutno počítat, že nás originální kus nábytku přijde na hodně draho.

židle z ukazatelů a dopravních značekžidle z ukazatelů a dopravních značek
atypické podáníatypické podání
dokonalý design a nevšední nápaddokonalý design a nevšední nápad

Zdroj: http://mayflo.com/…llection.htm

Článek Židle podle Borise Ballyho byl publikován 2. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...