Luxusní pelíšek pro čtyřnohé miláčky

Tagy:  pelíšek, pelech, pes, kočka, mazlíčci, domácí mazlíčci, čtyřnohý mazlíčci, postel pro psy, pelech pro psy, pelíšek pro psy, psí postel, psí pelíšek, kočičí pelíšek, vúrv elipse

Sponzorované odkazy:

Luxusní pelíšek pro čtyřnohé miláčky

Součástí interiéru jsou i čtyřnozí mazlíčkové, kteří se ve většině případech řadí k právoplatným členům rodiny. Někteří z nich mají k dispozici celý dům, kde si jim zlíbí, tam se položí, ti druzí mají vyčleněné místo s pohodlným pelíškem.

Luxusní pelíšek pro čtyřnohé mazlíčky, VÚRV Elipsa, představuje moderní položku interiéru, kterou by jim mohl závidět nejeden páníček. Pelíšek disponuje elipsovitým tvarem a jeho hlavní konstrukce je vyrobena z ohýbané překližky s úpravou dýhy. Barevnou úpravu dýhy si vybírá sám zákazník, dle vkusu nebo potřeby barevného sladění se stávajícím interiérem.

Pelíšku dominuje luxusní polštář, vyrobený z prémiového materiálu, který dokáže eliminovat pachy, bakterie, je odolný proti nejrůznějším skvrnám a je snadný na údržbu. Polštář se velmi snadno čistí od psí či kočičí srstí a je snímatelný, tudíž lze kdykoliv vyprat v pračce. Exkluzivní model psího pelíšku disponuje i bílou kožešinkou, která je taktéž snímatelná a hratelná (nejlépe však v ruce nebo na jemné ruční praní).

Pelíšek se vyrábí přímo na zakázku, dle potřebných rozměrů a povrchové struktury materiálu. Tomu také odpovídá cena, která se pohybuje od 800 do 1 050 amerických dolarů.

Konečně se na trhu objevil pelíšek pro domácí mazlíčky, který nebudeme muset schovávat v koutě, ale budeme pyšně presentovat v prostoru interiéru.

luxusně komfortní psí pelíšekluxusně komfortní psí pelíšek
pelíšek mohou používat i kočičkypelíšek mohou používat i kočičky
závidět by mohl nejeden páníčekzávidět by mohl nejeden páníček

Zdroj: http://freshome.com/…dious-canine

Článek Luxusní pelíšek pro čtyřnohé miláčky byl publikován 30. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...