Designové pelíšky pro domácí mazlíčky

Tagy:  pelíšek, pelech, pes, kočka, domácí mazlíček, pelíšek pro psa, pelech pro psa, pelíšek pro kočku, pelech pro kočku, postel pro kočku, postel pro psa, pelíšek pro domácí mazlíčky, ručně šité pelíšky, nábytek, interiérový nábytek, nábytek pro zvířata

Sponzorované odkazy:

Designové pelíšky pro domácí mazlíčky

Své domovy si zařizujeme krásným nábytkem, tak proč to tak neudělat i s pelíškem pro našeho mazlíčka? Může být kulatý nebo hranatý, ale nemusí být přece nudný a může nám interiér krásně oživit a rozveselit.

Designové pelíšky pro naše čtyřnohé miláčky v pestrých barvách můžeme zakoupit v obchůdku na adrese: http://www.fler.cz/marincino. Pelíšky z tohoto obchodu jsou ručně šité, splňují nejen pravidla estetického charakteru, ale také funkčnosti a praktičnosti.

Pokud nechceme, aby nám naši mazlíčci nechávali všude chlupy, můžeme je naučit spát a odpočívat v pelíšku. Ten bychom měli umístit na nějaké příjemné a nerušené místo, kde bude mít zvířátko klid, ale zároveň vše pod dohledem.

S praktičností souvisí výběr materiálu, ze kterého je pelíšek vyrobený. Každý asi zná pojem duté vlákno, je to polyesterové vlákno, kterým se dnes už běžně plní polštáře a pokrývky pro lidi. Pelíšky pro domácí mazlíčky jsou právě tímto materiálem vyplněné, díky čemuž se usnadní jejich údržba.

Neméně důležitý je výběr svrchního materiálu. Nabídka daného obchodu zahrnuje pelíšky z fleecu a z bavlněné látky. Oba dva materiály jsou příjemné na dotyk, což ocení obzvláště kočky, které mají rády měkké a jemné materiály. Rády se schoulí do klubíčka, což jim umožní vysoký kulatý pelíšek, ve kterém si udělají důlek a mohou nerušeně odpočívat.

Jak fleece, tak bavlna se dají prát v pračce, takže nám nic nebrání je jednou za čas vyprat a mít zase vše čisté a útulné.

A co se týče designu, tak si můžeme vybrat z množství barev a tvarů právě takový, který nám bude nejlépe ladit s naším domovem.

designové pelíšky pro domácí mazlíčkydesignové pelíšky pro domácí mazlíčky

http://www.fler.cz/marincino

Článek Designové pelíšky pro domácí mazlíčky byl publikován 11. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...