Moderní doplňky pro domácí mazlíčky

Tagy:  domácí mazlíčci, pes, kočka, domácí zvířata, misky, misky na žrádlo, misky na vodu, misky na krmivo, pelíšek, Modern Pets

Sponzorované odkazy:

Moderní doplňky pro domácí mazlíčky

Konečně přichází pozitivní zpráva pro milovníky domácích mazlíčků a vkusně zařízeného interiéru. Na zahraničním trhu se objevila luxusní a velmi nápaditá kolekce, která zahrnuje nábytek pro domácí mazlíčky, designové a multifunkční misky či krmítka pro ptáčky.

K absolutním vrcholům kolekce nábytku a doplňků pro domácí mazlíčky, patří psí pelíšek, který zároveň slouží jako odkládací stolek pro jejich majitele. Luxusní a detailně propracovaný vzhled každého kousku dokonale vynikne ve všech moderních interiérech. V mnohých případech není ani patrné, že se jedná o nábytek pro domácí mazlíčky.

K dalším zvířecím vymoženostem patří misky různých velikostí a výšek, což je praktické pro různé psí rasy. Velikost misky vybíráme dle velikosti našeho mazlíčka, při jídle již nebude muset ohýbat hlavu, ale bude žrát v důstojné poloze.

K designovým originálům také patří automatický dávkovač krmiva, díky němuž se naši mazlíčci dokáží obsloužit sami. Technické vymoženosti dávkovače dokáží naplánovat a kontrolovat denní podíl krmiva.

Díky luxusnímu vzhledu můžeme všechny výrobky z řady „Modern Pets“ bez obav použít i v těch nejluxusnějších interiérech.

multifunkční využitímultifunkční využití
misky pro různé velikosti psůmisky pro různé velikosti psů
psí pelíšek nebo konferenční stolekpsí pelíšek nebo konferenční stolek

Zdroj: http://design-milk.com/modern-pets

Článek Moderní doplňky pro domácí mazlíčky byl publikován 1. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...