Nábytek pro domácího mazlíčka i jeho páníčka

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, pes, pelíček pro psa, domeček pro psa, psí domov, sedák, stolička, židle, uundesign

Sponzorované odkazy:

Nábytek pro domácího mazlíčka i jeho páníčka

Praktický a multifunkční nábytek je přínosem do každého interiéru, neboť dokáže svým majitelům nabídnout více možností užití. Nemusí se vždy jednat o velké či finančně náročné předměty, mnohdy se setkáváme se vskutku malými, avšak myšlenkově pojatými doplňky.

Kreativní a nezávislá designérka, Kim Hyunjoo, pocházející z Jižní Korey, dokázala, že i malé věci mohou být nejen přínosem pro domácnost, ale také designovým skvostem. Jejím nejnovějším dílem je nábytek, který slouží jako bydlí pro domácího mazlíčka a zároveň jako židle či stolička.

Tento nábytek, nazvaný Hyunjoo, vyjadřuje potřebu intimity mezi páníčkem a jeho psíkem, jelikož si všimněte, že pokud se posadíte na židli, váš pejsek si s největší pravděpodobností sedne pod ni. Pes se bude cítit pod vámi v bezpečí a navíc bude spokojený, že má vlastní pelíšek. Vy, jako majitel a vlastník domu, bude spokojeni, že se váš pejsek cítí dobře a že design Hyunjoo odpovídá požadavkům moderního interiéru.

Horní díl – sedák, je odnímatelný, což umožňuje nejen být blíže vašemu mazlíčkovi, ale také možnost snadnějšího čištění a celkové údržby.

praktické využitípraktické využití
různé možnostirůzné možnosti
potěšení pro psy i jejich pánypotěšení pro psy i jejich pány

http://padstyle.com/…ndesign/2401

Článek Nábytek pro domácího mazlíčka i jeho páníčka byl publikován 20. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...