Žijeme s domácími mazlíčky

Tagy:  dům, interiér, pes, mazlíček, mazlíčci, domácí mazlíčci, psi, čistota, organizace, úklid, uspořádání, pelech, pelíšek

Sponzorované odkazy:

Žijeme s domácími mazlíčky

V některých domácnostech se čtyřnohá stvoření stávají součástí rodiny, je k nim přistupováno, jako k právoplatným rodinným příslušníkům. Domácí mazlíčci mají svoje hračky, svůj pelíšek, rekreační domky nebo obývají celý prostor.

Ovšem organizace prostoru, který obývají čtyřnohý tvorečkové, je téměř na bodu mrazu. Přicházíme s několika typy organizačního řešení aneb návod na to, jak elegantně může působit interiér s domácími mazlíčky.

Bod č. 1: dostatečná zásoba skladových kontejnerů, které slouží jako úložný prostor nejen pro hračky, ale také pro vodítko, kartáč nebo případnou garderobu.

Bod č. 2: vyhraňte vašemu mazlíčkovi prostor k odpočinku. K tomu slouží nejrůznější koše, pelíšky nebo odpočinkové boudičky. V nabídce jsou pelíšky z různých materiálů: proutěné koše, látkové pelíšky, umělohmotné odpočinkové postele.

Bod č. 3: krmení má svůj řád. Misky s vodou a potravou by se měly nacházet na takovém místě, kde nikomu nepřekáží. Častou chybou je miska s vodou nacházející se na frekventovaném místě, kde se voda velmi často rozlije.

Bod č. 4: čistý domov jedině bez zvířat: pokud interiér obývají domácí mazlíčci, je nutné se smířit s tím, že i při sebevětším úklidu nikdy uklizeno nebude. Jasným důkazem toho jsou např. všude se povalující chlupy, které se hýří po celém domu.

zdroj: http://freshome.com/…me-with-pets

Článek Žijeme s domácími mazlíčky byl publikován 30. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...