Obydlí pro domácího mazlíčka součástí interiéru

Tagy:  mazlíčci, zvířátko, zvíře, pes, kočka, doplňky, pelech, pelíšek, miska

Sponzorované odkazy:

Obydlí pro domácího mazlíčka součástí interiéru

Naši domácí mazlíčci jsou nejen součástí rodiny, ale také interiéru. Ať už máme pejska nebo kočičku či nějaké méně obvyklé zvířátko, nutně pro něj potřebujeme příjemný životní prostor, ve kterém se bude cítit dobře. To ovšem logicky znamená jistá omezení na naší straně. Naštěstí máme v dnešní době možnost vybrat si moderní a vkusné zvířecí doplňky, které nás svým designem osloví.

Pelíšek pro zvířátko

Základem bez kterého se náš hlídací pes či nebojácná kočka neobejde je pelíšek. V něm si hoví když odpočívá a také se tam ukládá ke spánku. Je proto dobré, umístíme-li jej na klidné místo. Pelíšky se vyrábějí v nejrůznějších provedeních, některá jsou příliš obyčejná, jiná zvláštní pak je taky skupina velmi pěkných stylových pelíšků.

Elegantní kovová konstrukce a měkký polštářek poslouží naší kočičce skvěle. Navíc v tomto pelíšku bude vypadat jako opravdová paní domu. (Nebo se tak bude alespoň cítit). Pelíšek, který vypadá skoro jako trůn jistě potěší nejednoho pejska a v interiéru se bude skvěle vyjímat. Růžový květ ve kterém budou naši domácí mazlíčci odpočívat je velmi hravou a elegantní variantou. Velmi jednoduchému polštářku pro naše domácí miláčky dodá šmrnc zebří potisk. Zajímavý pelech z přírodních materiálů se hodí do podobně laděného bytu či domu. Jednoduchý pelíšek, který je ovšem netradičně vysoký, můžeme umístit snad do kteréhokoli interiéru. S ním prakticky nemůžeme udělat chybu. Proutěný košík je velmi běžnou alternativou.

Kočičí hrátky

Netradičně velké pelechy pro kočky i psy se bude hodit umístit spíše na terasu, kde náš mazlíček čas od času nocuje. Mnohdy značný prostor zabírají hračky pro naše kočičky. Kočičí odpočívadla je vhodné hned z několika různých důvodů umístit do předsíně či do široké chodby. Jednoduchý systém odpočívadel umožní kočce sledovat z výšky, co se kolem ní děje. Velký béžový multifunkční kočičí ráj, kde najdeme průlez, odpočívadla i pelíšky již zabere poměrně dost místa. Našim kočičkám jím však uděláme radost. Jednoduché hnědé odpočívadlo si naše kočičí šelma zamiluje. Pro venkovní dovádění tu máme dřevěnou boudičky, se kterou si naši domácí mazlíčci také vyhrají.

Nádobí pro naše mazlíčky

Mistička je dalším důležitým předmětem, který naše zvířátko potřebuje. Misku volíme podle velikosti psa. Veselá modrá mistička s ťapkami či fialovo-oranžová s obrázkem psa se stane roztomilým bytovým doplňkem. Elegantní komplet dvou tyrkysových misek je velmi vkusný a oceníme jej tak my i náš mazlíček. Misky s barevnými vzory je dobré sladit s barvami použitými v interiéru. Podložky pod misky nám ušetří mnoho práce. Jednoduchá černá varianta se hodí kamkoli a nenaruší ráz pokoje.

Článek Obydlí pro domácího mazlíčka součástí interiéru byl publikován 6. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...