Ergonomické sezení v designovém provedení

Tagy:  stolička, židle, židlička, nábytek, sedací nábytek, sedátko, designK, pampeliška, dandelion stool

Sponzorované odkazy:

Ergonomické sezení v designovém provedení

K velmi potřebnému a často nedostupnému interiérovému nábytku patří stoličky různých velikostí i tvarů. Jejich využitá mívá více funkcí, tudíž se uplatní v nejedné domácnosti.

Designován a zároveň uživatelsky komfortní, ergonomicky tvarovaná a praktická stolička pochází z dílny DesignK. Název stoličky v českém překladu znamená pampeliška a svým tvarem se jí i skutečně podobá. Touto travní květinou byla stolička také inspirována, tudíž se v ní odráží jednoduchost a povahu unikátní formy a krásy.

Inovativní design obsahuje pohodlný květ v podobě sedáku, který vyrůstá z tvarovaného překližkového stonku. Elegantně a krásně vytvořený model stoličky slouží pro praktické účely, originalita a funkčnost tkví především v netypickém konstrukčním řešení.

Polstrovaný, odnímatelný sedák je vyroben z příjemného úpletu, který se velmi dobře snoubí s pokožkou těla. Nabídka zahrnuje tři druhy barev, vybírat můžeme z růžového, modrého a žlutého provedení.

Stolička „Pampeliška“ přináší veselé, hravé, zábavné a především účelné řešení do každé domácnosti. Vedle dokonalého designu přináší i maximálně komfortní sezení, které ocení všichni uživatelé.

pampeliška aneb rozkvetlá loukapampeliška aneb rozkvetlá louka
praktická i designovápraktická i designová
ergonomické tvarování, pohodlné sezeníergonomické tvarování, pohodlné sezení

Zdroj: http://design-milk.com/…l-by-designk

Článek Ergonomické sezení v designovém provedení byl publikován 5. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...