Koberce a koberečky dotvářejí atmosféru

Tagy:  koberec, kobereček, předložka, interiér, doplněk, podlaha

Sponzorované odkazy:

Koberce a koberečky dotvářejí atmosféru

Koberce dělají velký dojem a tvoří součást interiéru. Velké koberce i malé koberečky umístěné v pokoji skvěle dokreslují atmosféru a slouží praktickému i čistě estetickému účelu. Pořiďte si ten nejkrásnější kousek k sobě domů a dejte jeho prostřednictvím pokoji zcela nová ráz.

Jako z orientu

Perské koberce jsou nesmírně ceněné a drahé. Podobný dojmem, jaký působí skutečné perské koberce však, na nás však udělá jich levnější varianta. Barevné koberce v orientálním stylu mohou ozdobit podlahu i zeď téměř v jakémkoli pokoji. Perfektně zapadnu do místností, kde převládá dřevo. Velký koberec v tónech modré a teplé žluté Skvěle vynikne v hale či velké předsíni. Barevný kobereček s geometrickými tvary můžeme umístit například před ratanovou pohovku či pod konferenční stolek. Originální, nápaditý a přesto poměrně decentní je hnědý koberec s tlumeně barevnými květy a lístečky.

Fantastické květinové vzory

Nejen fádní jednobarevné koberce jsou trendy. Modernímu interiéru dominují abstraktní vzory a kontrasty. Koberec kombinující tmavě hnědou a krémovou barvu najde své místo v každém domě. Překrásně vynikne v obývacím pokoji i v ložnici, navíc je chůze po něm velice příjemná. Květinový motiv v šedo-bílém odstínu udělá dojem ve velkých halách. Takový koberec upoutá pozornost a v kombinaci s výraznými barvami s ním vykouzlíme jedinečný moderní interiér. Koberec v hnědé barvě se zajímavým barevným vzorem v lehce orientálním stylu nám ihned padne do oka. S jeho umístěním však můžeme mít trochu potíže díky jeho nevšednosti. U podobně originálních kousků nám nastanou komplikace s výběrem vhodných doplňků. Z naší ložnice se rázem stane královské apartmá s černo-bílým kobercem s honosným květinovým motivem.

Originální kousky pro náš interiér

Bílá a černá jsou barvy, které si získaly velkou oblibu a často je míváme jako základní barvu celého pokoje. Doplnit je můžeme o jakýkoli výrazný odstín a s jistotou můžeme říct, že dojem bude fantastický. Bílý koberec s černým abstraktním motivem květin je výrazným kouskem vhodným do moderních pokojů s jednoduchým nábytkem. Zajímavý obdélníkový popsaný kobereček má nápad a vtip. Koberec se hřbetem zebry je velice trendy. Vzory zvířecích srstí obecně v interiérech báječně vyniknou.

Článek Koberce a koberečky dotvářejí atmosféru byl publikován 16. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...