Praktický pomocník do každé domácnosti

Tagy:  kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňské sestavy, nádobí, doplňky do kuchyně, pomocníci do kuchyně, kuchyňské nářadí, vývrtka, ovoce, alkohol, nápoje, alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, vývrtka

Sponzorované odkazy:

Praktický pomocník do každé domácnosti

Kuchyně je srdcem každého domova a zároveň místem, ve kterém najdeme nejvíce nejrozličnějších předmětů či pomocníků, kteří by nám měli šetřit práci. Na druhou stranu je však zapotřebí podotknout, že ne vždy se v kuchyňských skříňkách či šuplíkách shromaždují praktické předměty, ba dokonce naopak zde nalézáme předměty, které použijeme jen ve výjimečných případech.

Výjimečným praktickým pomocníkem, který v každé moderní domácnosti nalezneme širokou škálu uplatnění, je Shot Carver. Díky tomuto malému pomocníkovi se ve velmi krátké chvilce přemění ovoce v praktickou a velmi vkusnou skleničku, kterou lze naplnit nejrůznější tekutinou.

Shot Carver je přístroj, který je podobný klasické vývrtce a i na podobném principu se s ním zachází. Při manipulaci s ním používáme tlak a Lehké kroucení, na základě čehož vyhloubíme v ovoci díru. Takto připravené ovocné nádobky slouží jako designové a vkusné skleničky, ve kterých se můžou podávat alkoholické i nealkoholické nápoje. Alkoholovou bázi můžeme ještě více umocnit tak, že přímo do vyhloubeného otvoru vsadíme láhev s alkoholem a ovoce jím napustíme.

Výhodou těchto ovocných pohárků je, že se dají po použití zkonzumovat, tudíž nám odpadne nepříjemné a zdlouhavé mytí hory nádobí. Nevšední a atypické pojetí nápojových pohárků ocení také vaši hosté, neboť pro ně bude popíjení drinku z jablka či hrušky opravdovým gastronomickým zážitkem.

perfektní pomocník do každé moderní domácnostiperfektní pomocník do každé moderní domácnosti
snadná manipulacesnadná manipulace

Zdroj: http://dornob.com/…c-shot-glass

Článek Praktický pomocník do každé domácnosti byl publikován 24. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...