Textilní stěny v japonském provedení

Tagy:  stěna, posuvná stěna, závěs, záclona, japonksá stěna, japonské stěny, textílie, textil, textilní stěna

Sponzorované odkazy:

Textilní stěny v japonském provedení

Poměrně mladičký interiérový doplněk láme rekordy v oblíbenosti designové vybavenosti domu nejen z hlediska estetického, ale i praktického.

Posuvné japonské stěny jsou z jednotlivých širokých textilních pásů, které mohou disponovat různými motivy a škálou barev. Japonské stěny fungují na principu posuvného mechanismu, který se upevňuje do stropu. Textilní pásy se v pohybují ve stropních drážkách pomocí miniaturních koleček, které zaručují plynulý a tichý chod.

Dekorační textilní pásy jsou k nosiči upevněny suchým zipem, který zaručuje velmi snadnou manipulaci při výměně nebo údržbě.

K největším přednostem japonských stěn patří především jejich vysoký estetický prvek s vysokou flexibilitou. Díky široké nabídce vzorů, typů a barev lze obměňovat interiér a měnit tak jeho podobu. Japonské stěny se také velmi dobře dokáží přizpůsobit nejen proporcím místnosti, ale i okenním výklenkům a typu oken. Neméně podstatným plusem je i jejich velmi jednoduchá montáž, snadná údržba a rychlá změna interiérového designu.

Japonské stěny se mohou ovládat manuálně, tedy za pomocí tyčky, která funguje na stejném principu jako u žaluzií. Ke komfortnějšímu ovládání patří pouhé potažení jednotlivých panelů, které se automaticky stáhnou. Dražší typu japonských stěn disponují elektromotorem, tedy na dálkové ovládání.

široká nabídka stěn uspokojí i nejnáročnější zákazníkyširoká nabídka stěn uspokojí i nejnáročnější zákazníky
trochu exotiky přinese do interiéru osvěženítrochu exotiky přinese do interiéru osvěžení
decentní a elegantnídecentní a elegantní

zdroj: http://www.dado.sk/japonske-steny

Článek Textilní stěny v japonském provedení byl publikován 7. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...