Stěna praktická i designová

Tagy:  loft room divider, loft wall, stěna, praktická stěna, rozdělení místnosti

Sponzorované odkazy:

Stěna praktická i designová

Hlavním prvkem moderního interiéru je bezesporu prostor, světlo a minimalismus nábytku, dekorací a zařizovacích předmětů. Otevřený prostor působí designově velmi zajímavě, vyzařuje z něj pocit zdravého a plnohodnotného bydlení. Ne vždy a ne všem však velké otevřené prostory vyhovují, neboť zde ztrácejí pocit soukromí.

V takové případě existuje několik variant, jak tomuto problému čelit, každá z nich má jiné přednosti a každá z nich je jinak finančně náročná. Existují závěsy (látkové, plastové, korálkové), zasouvací dveře nebo třeba rozdělovací stěny.

Mne osobně se nejvíce líbí varianta prostorového rozdělení designově zajímavou stěnou. Společnost Loft Wall uvedla na trhu rozdělovací stěny, které se dokonale přizpůsobí danému interiéru.

Základní konstrukcí rozdělovací stěny od společnosti Loft Wall je hliníkový rám, jemuž přiléhají přizpůsobitelné panely. Dynamické panely stěny jsou odnímatelné, přizpůsobitelné prostoru i stylu místnosti a přinášejí dokonalé řešení pro každého, kdo čelí problému dělení prostoru.

K výhodám rozdělovacích stěn patří především jejich hmotnost, díky které se stávají snadno přenositelné, tedy mobilní. Také design patří k hlavním přednostem, neboť nabídka zahrnuje širokou škálu vzorů, barev a stylů.

Díky rozdělovacím stěnám můžeme pohodlně a plnohodnotně rozdělit jeden prostor od druhého, získat více soukromí a utišit tak naše potřeby. Stěny jsou vhodné nejen do soukromých obydlí, ale také do kanceláří, kosmetických či kadeřnických salonů, veřejných prostor, apod.

stěny jsou jediným řešením soukromístěny jsou jediným řešením soukromí
perfektní designperfektní design
vhodné do všech místností a stylů interiérůvhodné do všech místností a stylů interiérů

Zdroj: http://insideavenue.blogspot.com/…divider.html

Článek Stěna praktická i designová byl publikován 20. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...