Multifunkční stěna: praktická i designován

Tagy:  stěna, atypická stěna, police, polička, regál, policová stěna, atypicky řešená stěna, nábytek, modulární stěna, interiér, interiérová stěna

Sponzorované odkazy:

Multifunkční stěna: praktická i designován

K nejčastěji nejméně využitým prostorům v interiéru patří převážně stěny, jelikož k tomu, abychom je mohli kapacitně využít je zapotřebí alespoň malý úložný prostor. Nejběžnějším řešením jsou police, regály nebo závěsné skříňky, k jejichž zajištění je zapotřebí ve většině případů narušit povrch stěny.

Ideálním řešením využití prostoru stěny je tzv. HOOK WALL, což je velkoformátová kovová stěna sloužící k nápaditému využití prostoru. Tento modulární systém zdi je navržen tak, aby mohla být stěna využita po celé svojí délce i šířce.

Myšlenkou autora, Jeana Novela, bylo, aby stěna splňovala několik významných funkcí najednou. Vedle praktičnosti kladl důraz především na designovou stránkou a minimalistické pojetí. HOOK stěna by měla podporovat umělecké dílo, měla by se vhodně snoubit nejen se soukromými obydlími, ale také se vhodně začlenit do kancelářských či veřejných prostor. V neposlední řadě by měla splňovat rozmanité využití nejen k praktickým, ale i dekorativním poličkám.

Police lze jednoduše přemisťovat dle aktuální potřeby a požadavku daného interiéru. Záleží pouze na potřebách uživatelů, jak moc velký prostor budou chtít využít nebo za jakým účelem. Velmi dobře bude stěna vypadat s jednou, ale i několika závěsnými poličkami. Není divu, za tímto účelem byla také navržena.

maximální využití prázdného prostorumaximální využití prázdného prostoru
originální, vkusné a praktickéoriginální, vkusné a praktické

Zdroj: http://dornob.com/…etal-storage

Článek Multifunkční stěna: praktická i designován byl publikován 9. července 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...