Textilní hračky jako vkusná dekorace

Tagy:  hračky, textilní hračky, dekorace, textilní dekorace, látkové dekorace, bytové textilie, interiérové textile, textilie do interiéru, textilní ozdoby, látkové ozdoby

Sponzorované odkazy:

Textilní hračky jako vkusná dekorace

Hračky pro děti nemusí být vždy spojené se hrou, v některých případech mohou sloužit k dekoraci a okrase našich interiérů. Řeč však není o hračkách plastových, kterými je náš trh doslova pohlcen, řeč je o hračkách textilních, originálních – ručně šitých.

Široký sortiment látkových hraček, nejčastěji v podobě zvířátek, nabízí obchůdek, jehož sortiment si můžete prohlédnout zde: www.fler.cz/gombicka. Textilní hračky, které lze zároveň využít jako dekorace nejen dětských pokojíčků, jsou velmi příjemné na dotyk, zdraví neškodné a zároveň ryze originální.

Kolekce úžasných látkových hraček, v pestrobarevných variantách, nabízejí v dnešní přetechnizované době alespoň částečný návrat k přírodě.

V sortimentu u Gombičky nalezneme především látkové koníky a žirafky, vysoké v průměru 20 cm. Díky praktické gumičce, která nahrazuje (nebo také doplňuje) hřívu, se dají pověsit nebo nosit v ruce. Látkové koníky a žirafky jsou vhodnými dárečky, které zabaví, zpříjemní usínaní, cestování, popř. zútulní interiér.

Nabídněte svým dětem něco originálního, hezkého a nápaditého. Dokresleme svůj domov vtipnou dekorací, která dokáže vkusně doplnit každý styl interiéru.

na hraní i okrasuna hraní i okrasu

zdroj a foto: www.fler.cz/gombicka

Článek Textilní hračky jako vkusná dekorace byl publikován 31. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...