Židle s podtextem veselé a hravé

Tagy:  židle, interiérový nábytek, sedací nábytek, křeslo, plastové židle, plastový nábytek, herman miller

Sponzorované odkazy:

Židle s podtextem veselé a hravé

Židle, křesla či stoličky patří k nepostradatelnému nábytku, která vyplňuje náš interiér. Sedací nábytek si zpravidla kupujeme za účelem uživatelského komfortu, který nám má splnit požadavky příjemného posezení. Na druhou stranu, si však i sedací nábytek vybíráme dle našeho vkusu a vhodného snoubení s interiérem. Při výběru židlí, křesel či stoliček se mnozí z nás dívají v první řadě právě na design a až poté řeší stránku praktickou.

Design v interiéru není lhostejný ani návrháři, Hermanu Millerovi, který uvedla na trh kolekci atypických židlí. Kolekce mladistvých židlí s podtextem veselé a hravé disponují vkusnými a důmyslnými doplňky, jako např. houpací forma.

K velkým přednostem Millerových židlí je jejich mobilita, kterou zaručuje nejen jejich hmotnost, ale také materiál, díky němuž se židle přizpůsobí nejen interiéru, ale i exteriéru. Židle jsou vyrobeny z lisovaného plastu, což umožňuje jejich využití třeba na zahradě. Kolekce Millerových židlí také myslí na stránku ekologickou, proto se k jejich výrobě používá ekologicky šetrný polypropylen.

Millerovy židle jsou vhodné nejen do soukromých domácností, ale také do kancelářích, knihoven, muzeí, veřejných budov či exteriérů.

zajímavé a atypické řešenízajímavé a atypické řešení
židle tak trochu v jiném kabátěžidle tak trochu v jiném kabátě

Zdroj: http://design-milk.com/…eames-chairs

Článek Židle s podtextem veselé a hravé byl publikován 8. května 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...