Vířivá vana plná luxusu

Tagy:  vana, koupelnová vana, koupací nádoba, vířivá vana, luxusní vana, whirpool, blubleu

Sponzorované odkazy:

Vířivá vana plná luxusu

Otočit kohoutkem a napustit vanu plnou horké vody až po okraj, do které se můžeme ponořit a v klidu relaxovat, považujeme dnes za standard. S příchodem nových materiálů a technologií, kterými je možno vanu obohatit, vznikají luxusní modely, které nám nabízejí jedinečný a nevšední relaxační okamžik.

K velmi luxusním produktům patří vířivá vana Blubleu, která dokáže nadchnout všechny naše smysly. Uživatelský komfort je již zajištění díky objemu, který bez problému pojme dva dospělé lidi. Atypické rozměry, které nemají v koupacích nádobách obdoby, se pyšní mírami 235 × 215 cm. K dalším přednostem patří vysoký uživatelský komfort, kterého je docíleno díky ergonomickému tvarování. Velký, čtvercový tvar vířivé vany a vkusný design je ideální do minimalistických a moderních koupelen. K designovému hledisku přispívá vnější materiál – teakové dřevo, kterým je akrylová vana obložena.

K příjemné relaxaci, během horké a vířivé koupele, přispívá sedák a opěrka hlavy, které zaručují maximální uživatelský komfort. V neposlední řadě je vana vybavena úložným prostorem, který nám umožní místo pro ukládání knih, svíček, vonných esencích, koupelové kosmetiky a dalších předmětů potřebných pro koupání.

uživatelský komfort a relaxaceuživatelský komfort a relaxace
vysoká kvalita a detail zpracovánívysoká kvalita a detail zpracování

Zdroj: http://freshome.com/…b-by-blubleu

Článek Vířivá vana plná luxusu byl publikován 7. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...