Ručně tkané koberce v barevných explozích

Tagy:  koberec, koberce, kusové koberce, koberečky, atypické koberce, neobvyklé koberce, pixel rugs

Sponzorované odkazy:

Ručně tkané koberce v barevných explozích

Koberce, ať už kusové nebo metráží, si stále nacházejí cestičku do nejedné domácnosti. Důvodem tak vysoké obliby koberců je nejen pocit útulnosti domova, ale také příjemná hřejivost a schopnost izolace hluku.

Ačkoliv se moderní trend v oblasti podlahových krytin ubírá úplně jiným směrem, jsou místnosti, ve kterých si jen minimum z nás dovede žití bez koberce představit. K takovým místnostem může patřit ložnice nebo dětský pokoj, kusové koberce naopak vyplňují obývací pokoje, ve kterých představují moderní prvek.

K velmi oblíbeným produktům patří vše, co disponuje nálepkou „handmade“, tedy ručně vyrobené. Nejinak je tomu i v případě kusových koberečků, které s puncem handmade patří k velmi poptávanému artiklu.

Ručně vyrobený koberec, s netradičním označením Pixel, patří k dokonalým bytovým textiliím. Splňuje veškeré požadavky na moderní interiérové doplňky, nejenže disponuje stylovým designem, ale také nabízí vysoký stupeň kvality a uživatelského pohodlí.

Na tomto případě je zdárná ukázka toho, jak dokáží odvážné barvy harmonicky ladit jak s jednoduchým, tak i složitým stylem interiéru. Ideálním vyzněním barevných kusových koberců jsou však světlé, minimalisticky zařízené prostory.

kvalita ručně tkaných kobercůkvalita ručně tkaných koberců
zajímavé a atypické řešenízajímavé a atypické řešení

Zdroj: http://freshome.com/…e-pixel-rugs

Článek Ručně tkané koberce v barevných explozích byl publikován 6. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...