Moderní a kreativní vázy od Aniky Engelbrecht

Tagy:  swell vases, váza, vázy, atypické vázy, Anika Engelbrecht, doplňky, dekorace, květinové vázy

Sponzorované odkazy:

Moderní a kreativní vázy od Aniky Engelbrecht

Vázy představují vkusný interiérový doplněk každého domu či bytu, které vedle funkce praktické tvoří i funkci esteticky designovou. Nejrůznější druhy váz vlastní téměř každá domácnost, mohou to být vázy z plastu, keramiky, skla, proutí nebo nerezové oceli.

Vázy Swell, od kreativní designérky Aniky Engelbrecht, vynikají především svojí atypickou podobou, která kombinuje dva různě odlišné prvky. K tomu, aby váza splňovala svoji hlavní funkci, tedy aby sloužila jako nádoba na květiny, je nutné použít oba dva materiály. Jedním z materiálu je klasický porcelán či sádra, ovšem tím druhým materiálem je guma v podobě klasického nafukovacího balonku.

Celý komplet funguje tak, že se balonek vloží do keramického obalu a naplní se vodou. Samy o sobě, tedy bez balonku, by vázy nebyly schopny v sobě udržet vodu, tu drží balonek, který s obsahem vody zvětší svůj objem. Díry ve váze slouží k tomu, aby jimi, po naplnění vodou, prostupoval barevný balonek a tvořil tak exkluzivní efekty.

Kolekce váz od Aniky Engelbrecht se skládá z pěti váz o různých velikostech a tvarech. Každá perforovaná váza je navržena tak, aby efekt gumových balonků dokázal vyniknout co nejlépe. Výsledkem jsou bílé vázy s vyboulenými červenými, zelenými či modrými balónkovými efekty.

bez balónků to nepůjdebez balónků to nepůjde
originální řešeníoriginální řešení
vkusné a invkusné a in
originální řešení pro každý interiéroriginální řešení pro každý interiér

Zdroj: http://design-milk.com/swell-vases

Článek Moderní a kreativní vázy od Aniky Engelbrecht byl publikován 14. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...