Luxusní zahradní nábytek WAVE

Tagy:  wave, nábytek, zahradní nábytek, houpačka, zahradní houpačka, houpací síť

Sponzorované odkazy:

Luxusní zahradní nábytek WAVE

K běžnému uživatelskému standardu našeho exteriéru patří kvalitní a komfortní zahradní nábytek. Naše zahrady vyplňují stoly, židle, křesla nebo lehátka, komfortem bývá nábytek doplňkový, jako jsou barové stolky nebo houpačky.

Designéři Erik Nyberg a Gustav Strom uvedli na trh luxusní houpací síť, která splňuje podmínky nejen designu, ale také vysokého komfortu. Jedná se téměř až o umělecké dílo, které v sobě spojuje funkčnost s krásou a elegancí. WAVE je vyroben z leštěné nerezové oceli a dvěma druhy perforované tkaniny, která je částečně průhledná, ale dokáže z 86 % odolávat slunečním paprskům. Polstrovaní je vyměnitelné, k dispozici je v barvě bílé, cappuccino, černé nebo tyrkysové.

WAVE vytváří unikátní plovoucí dojem tím, že se může sklopit na jednom jediném místě své základny. Konstrukce houpací sítě je natolik pevná, že odolává nejen vysoké váze svých uživatelů, ale také nepříznivým povětrnostním podmínkám. Houpací síť disponuje následujícími rozměry: 300 × 365 × 255 cm.

Houpací síť WAVE byla poprvé představena roku 2008 v Dubaji, kde se dostalo velkého uznání a pozornosti. Další úspěchy oslavila houpací síť WAVE v Paříži, kde výrobek obdržel ocenění Les Découvertes, a to za kreativitu, inovaci a kvalitu provedení.

elegance a komfortelegance a komfort
příjemná relaxacepříjemná relaxace
inovativní řešení zahradního nábytkuinovativní řešení zahradního nábytku

Zdroj: http://design-milk.com/wave

Článek Luxusní zahradní nábytek WAVE byl publikován 11. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...