Dřevěné vázy od Paula Loebacha

Tagy:  váza, vázy, interiérové dekorace, dekorace bytu, doplňky, květinové vázy

Sponzorované odkazy:

Dřevěné vázy od Paula Loebacha

To, co utváří a zpříjemňuje interiér jsou nejrůznější doplňky a dekorace, které máme rozmístěny po celém domě či bytě. K tradičním dekoracím patří svíčky, misky, sošky, obrazy, květiny a samozřejmě v neposlední řadě vázy.

V každém interiéru představují vázy nezastupitelnou roli, ať už se jedná o vázy skleněné, keramické, nerez, pískové, plastové nebo třeba dřevěné. V putování po designových zajímavostech, upoutaly moji pozornost dřevěné, atypicky řešené vázy. Kolekci dřevěných váz z javoru představil v Miláně brooklynský designér Paul Loebach.

Kolekce dřevěných váz, vyrobená z masivního javorového dřeva disponuje hladkými liniemi, které jsou doprovázeny jednoduchými prvky. Nádherně kreslená struktura ve spojení s téměř sametovým povrchem jsou pastvou nejen pro oči, ale i hmat.

Kolekce dřevěných váz navozuje pocit jednoduchosti a harmonie s příchutí sentimentu a vzpomínek na dřívější doby. Dle Loebacha musí design držet rovnováhu mezi kontinuitní realitou a poetickým posunem v oblasti inovace. A právě tuto myšlenku v sobě skrývají všechny Loebachovy výtvory.

interiérová krása je v jednoduchostiinteriérová krása je v jednoduchosti
atypické tvary jsou inatypické tvary jsou in

http://design-milk.com/…paul-loebach

Článek Dřevěné vázy od Paula Loebacha byl publikován 19. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...