Koberce z designové dílny 2Form

Tagy:  2Form Design, 2 Form Design, rugs, koberce, kusové koberce, koberečky, vlněná plsť, vlna, pletení koberců

Sponzorované odkazy:

Koberce z designové dílny 2Form

Koberce jsou nejen praktickou, ale i designovou součástí našich domovů, které dokáží podtrhnout kouzlo interiéru. Aby však koberec zaujal pozornost nejen svých majitelů, ale i návštěv, musí disponovat určitou dávkou originality a kvalitního zpracování.

Touto cestou se vydala společnost 2Form Design, která nabízí koberce v různých technikách provedení, barvách a velikostech. Koberce z této dílny disponují vysokou hustotou, která je dána díky 250 000 perských uzlů nacházejících se v jednom metru.

Technika drobných perských uzlů umožňuje převést na koberec jakýkoliv obraz. Pokud si tedy nevyberete kobereček ze standardní nabídky, můžete si nechat zhotovit vlastní. Stačí si donést obrázek nebo fotografii, podle které vám profesionální pletařky vyhotoví váš originál.

Koberce jsou vyráběny z vlněné plsti, která disponuje vysokou kvalitou, pevností, odolností a stabilitou tvaru. Na rozdíl od klasické vlny nereaguje na změny tepla, vlhkost či mechanické působení.

Neotřelý a originální design s různorodými kreativními vzory vniknou interiéru osobitý ráz a nejrůznější variace snoubení užitečného s příjemným.

exkluzivní motivy vyniknou v moderních interiérechexkluzivní motivy vyniknou v moderních interiérech
originální provedení kusového koberceoriginální provedení kusového koberce

Zdroj: http://design-milk.com/2form-rugs

Článek Koberce z designové dílny 2Form byl publikován 23. února 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...