Zahradní nábytek nakupujte nyní – ve výprodejích a ušetříte spoustu peněz!

Sponzorované odkazy:

Zahradní nábytek nakupujte nyní – ve výprodejích a ušetříte spoustu peněz!

Máme sice teprve únor, ale už nyní je třeba myslet na jaro a léto. Pokud se vám již váš zahradní nábytek rozpadá a vypadá, že má to nejlepší za sebou, je nejvyšší čas zakoupit nový nábytek na zahradu. A nyní při jeho nákupu můžete značně ušetřit.

Prodejny zahradního nábytku mívají v únoru opravdu neskutečné výprodeje, protože se musí zbavit loňských modelů, aby mohly naskladnit nábytek z letošní kolekce.

Za mě je nejkrásnější nábytek kovaný, nejlépe takový, který spojuje jedinečnou krásu kovu a přívětivou spolehlivost dřeva. I kovaný nábytek bývá pohodlný, navzdory všem škarohlídům, kteří tvrdí, že všechno kovové musí zaručeně tlačit. Pomocí polštářů a sedáků a přehozů bude kovaný nábytek pohodlnější a bude působit mnohem lépe, než sady nevkusného plastového nábytku, který navíc vydrží hezký maximálně dvě sezóny.

Oproti tomu, kovaný želený nábytek bývá extrémně odolný. Při výběru však dávejte pozor na to, jakým způsobem je povrch železa ošetřen, aby vám nezačal časem takovýto nábytek rezivět. Nesmí být nikde oděrky, nedostatek barvy, vše musí být kvalitně zpracované. Nekupujte nejlevnější sety, vyhraďte si čas na pozornou kontrolu a budete mít jistotu, že s trochou údržby vám kvalitní set kovaného zahradního nábytku vydrží celý život a pohodlně se na něm bude sedět i vašim vnoučátkům.

Menší nevýhodou takového nábytku je jeho hmotnost, proto si na jeho nákup a stěhování zajistěte pomoc. Křehká dáma jej z obchodu sama neodnese. Tato „nevýhoda“ je však výhodou, pro případy, kdy bude v létě opravdu větrno, protože se vám těžký nábytek jen tak nepřevrátí, nebo nedej bože ani neodletí, jako tomu často bývá u plastových židlí.

Nebylo by fér nezmínit další výhodu kovaného zahradního nábytku – a to jeho jedinečnou krásu, možnost vytvářet nejrůznější tvary a designy, protože tepané železo je vysoce tvárný materiál, a tak váš kovaný nábytek bude moci doplnit svým vzhledem další vybavení vaší zahradní pergoly a perfektně tam zapadnout. Je jen na vás, zda zvolíte tradiční starobylý vzhled, aby tato vlastnost železa vynikla, anebo dáte přednost moderním rovným až minimalistickým liniím.

Článek Zahradní nábytek nakupujte nyní – ve výprodejích a ušetříte spoustu peněz! byl publikován 20. února 2024 v 07.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...