Chytré osvětlení je pomocníkem, kterého oceníte v každé moderní domácnosti

Chytré osvětlení je pomocníkem, kterého oceníte v každé moderní domácnosti

Úsporné žárovky jsou tématem, které vzniklo už v minulé generaci a neustále se dynamicky rozvíjí. Máte je doma? Samozřejmě, kdo by je neměl! Uspoří velké množství energie a nabídnou dlouhé roky bezproblémového provozu. Nemusí se často měnit a dovedou jednoduchou cestou zkrotit výdaje v každém bytě. Dnešní světla ale nevynikají jen minimální spotřebou. Mohou se přizpůsobit vaší náladě. Přesně tak, stačí jediné kliknutí v mobilní aplikaci a teplota barev bude hned jiná. Musíte se právě soustředit? Nebo se chystáte relaxovat s oblíbenou literaturou?

Životnost v řádu desítek tisíc hodin

Je pravdou, že chytré osvětlení nabídne celou řadu výhod. Jednou z těch, které potěší nejvíce, je dlouholetá životnost. Žárovka s paticí E27 dokáží dělat radost až třicet tisíc hodin, GU10 dosáhnou až poloviny této hodnoty. Pokud budete chtít zhasnout, nemusíte chodit až k vypínači. Vše je ještě mnohem pohodlnější, než jste si, kdy dokázali představit. Všechno zařídíte z mobilu. A díky časovači se může rozsvítit světlo v šest ráno, tedy v době, ve které se chystáte vstávat do zaměstnání. Přizpůsobte si svůj domov moderní době! Čtěte, odpočívejte nebo pracujte, a to vždy s vhodným světelným doprovodem.

Těší se na vás šestnáct milionů barev

Jas 810 lm, jmenovitý výkon žárovky 9 W a šestnáct milionů barev, taková je řeč čísel, která na vás čeká. Základní nastavení tohoto světla je velmi jednoduché a zvládnete to během pár okamžiků v aplikaci vašeho smartphonu. Provozní teplota začíná na mínus dvaceti, tento spotřebič může pracovat i v silných mrazech. A navíc, rozumí si s Amazon Alexou nebo Google Assistant, stačí mu tedy pouze zadat rozkaz, který okamžitě uposlechne. Pokud vás podobná tématika zaujala, podívejte se na cel-tec.cz!

Článek Chytré osvětlení je pomocníkem, kterého oceníte v každé moderní domácnosti byl publikován 9. června 2023 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...