Luxusní osvětlení bazénu

Tagy:  bazén, bazény, zahrada, osvětlení bazénu, světlo bazénu, bazénové světlo, bazénová světla, světlo do bazénu, osvětlení zahrady, zahradní světlo, zahradní osvětlení, světlo, světýlko, LED, LED osvětlení

Sponzorované odkazy:

Luxusní osvětlení bazénu

Osvětlení zahrady se v poslední době připisuje nemalá pozornost, jelikož hra světel a stínů působí luxusním dojmem, která dokáže podtrhnout kouzlo exteriéru. Osvětlení zahrad se vztahuje i na bazény, kouzlo světla pod vodní hladinou není dnes již nic neobyčejného.

Klasikou jsou jednoduchá bílá světýlka, jenž jsou cenově dostupná a zároveň zajišťují optimální osvětlení. Světla jsou uzavřená ve vodotěsném krytu/kabelu, který je vtěsnán do stěny bazénu.

Oblíbeným typem jsou LED světýlka, která nabízejí kvalitní osvětlení a zároveň úsporu energie. LED osvětlení může být jedno i více barevné, s možností přeměny barevného schématu.

Solární osvětlení bazénu je velmi šetrné k životnímu prostředí, s trvale udržitelnými zdroji a možnostmi, jak využít sluneční energie během dne. Solární světla se automaticky spouštějí v noci, na základě světleného senzoru, nevyžadují elektrickou energii ani jiný provoz. Světýlka mohou disponovat různými velikostmi, tvary, barvami, materiály – lze je velmi snadno přemisťovat dle potřeby.

Plovoucí osvětlení je nejen praktické, ale i designově atraktivní. Barevné solární osvětlení bazénu je velmi účinné, snadno se udržuje a počáteční investice jsou nižší.

Osvětlení bazénu pomocí světlených vláken se stalo velmi populárním řešením, jelikož bazény získávají luxusní vzhled. Světla jsou skryta v kabelu, který může být pod vodní hladinou nebo podél stěny bazénu.

Barevná, měnící se světla uvnitř bazénu jsou velmi atraktivní a poutavá. Barevné osvětlení je docíleno díky kolečku disponující různou škálou barev, jenž je poháněno malou deskou, která střídá barevná schémata.

Světelné bazénové fontány jsou opravdovým luxusem, které nabízejí úžasnou světelnou show.

osvětlení bazénu dodá zahradě exkluzivní vzhledosvětlení bazénu dodá zahradě exkluzivní vzhled
různé možnosti světelných technikrůzné možnosti světelných technik

zdroj: http://www.hometone.com

Článek Luxusní osvětlení bazénu byl publikován 7. září 2011 v 00.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...