Proč je konferenční stolek klíčovým kouskem nábytku v obývacím pokoji?

Sponzorované odkazy:

Proč je konferenční stolek klíčovým kouskem nábytku v obývacím pokoji?

Sedací souprava tvoří srdce našeho obývacího pokoje. A co konferenční stolek? Ten mu dodává designový šmrnc. Konferenční stolek je multifunkčním kouskem nábytku. Nejenže nám podrží kávičku, ale také podnos s chlebíčky, občas supluje jídelní stůl, slouží také jako dekorace a jako místo na rozložení deskových her. Nezřídka se také na konferenčním stolku kumuluje nepořádek z celého obývacího pokoje. Proto byste měli výběru konferenčního stolku a jeho následné stylizaci měli věnovat opravdu hodně času.

Konferenční stolek nevybírejte podle posledních módních trendů, ale spíše podle potřeb vaší rodiny. S malými dětmi rozhodně nesahejte po skleněném stolku, nejenže byste jej neustále leštili, protože děti mají nenechavé prstíčky, ale třeba po pádu dítěte ze sedací soupravy, může být skleněný stolek velmi nebezpečným kouskem nábytku.

Vybírejte konferenční stolek z materiálu, který se snadno otírá a udržuje. I tak si připravte na konferenční stolek připravte podložky pod nápoje, ať váš drahý konferenční stolek nehyzdí kolečka od hrnečků.

Pokud se rozhodnete, že na konferenční stolek budete chtít umístit nějakou dekoraci, vždy ji nastylizujte na nějaký podnos. Ušetří vám to běžný úklid. Uvidíte, že naši radu opravdu oceníte. Jakou dekoraci použít? Na podnos naaranžujte úzkou vázičku na jednu až tři květiny, maličkou sošku, můžete je postavit na nějakou zajímavou knihu, přidat malý svícen na čajovou svíčku. V tomto případě platí, že méně je více.

Kromě dekorace se na konferenční stolek musí také vejít káva pro vás a vaši návštěvu a také něco dobrého k snědku. Velice pěkně také vypadá maličká kytička v zajímavém květináči.

Funkční konferenční stolky mívají i několik poliček pod hlavní deskou, případně mají i několik šuplíků, do kterých snadno uložíte ovladač na televizor, podtácky, či karetní hru. Pozor však na poličky, buď je opatřete zajímavými dekorativními košíky, nebo se vyvarujte stohování věcí pod konferenčním stolkem, často se v rodinách stává, že z poliček konferenčního stolku přetékají rozečtené časopisy, či se tam ukládají dětské hračky.

Kromě svíček si můžete na konferenční stolek umístit aromalampičku, či difuzér s vonným voskem, svíčky dodají atmosféru, vůně z difuzéru zase příjemně navoní váš obývací pokoj.

Článek Proč je konferenční stolek klíčovým kouskem nábytku v obývacím pokoji? byl publikován 31. ledna 2023 v 07.00 v rubrice Dům a Nábytek. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...