Rotační konferenční stolek

Tagy:  stůl, stolek, konferenční stolek, konferenční stůl, odkládací stůl, nábytek, moderní, design, stoly

Sponzorované odkazy:

Rotační konferenční stolek

Konferenční stolky patří k nepostradatelnému interiérovému nábytku, který v domě zastupuje roli funkční i designovou. Výběru konferenčního stolku se věnuje v současné době zvýšená pozornost, ve volbě zpravidla vyhrává design.

Pokud se do podoby konferenčního stolku snoubí faktor praktičnosti a estetiky, je v podstatě vyhráno. Jedním takovým produktem je i konferenční stolek Spline, který pochází z dílny Freda Rieffela.

Podobu konferenčního stolku můžeme změnit pomocí rotujících desek, ze kterých je složen. Konferenční stolek Spline je vyroben z dubové dýhy, disponující rozměry 124 × 23 × 86 cm.

Pohyby, změny či proměny formy konferenčního stolku jsou závislé na aktuálních potřebách či náladě svých uživatelů. Díky přírodnímu dřevu, ze kterého je konferenční stolek vyroben, spadá výrobek do kategorie eko-šetrných či ekologických produktů.

Konferenční stolek Spline vynikne především v moderních, prosvětlených a prostorných interiérech, ve kterých se podtrhne jeho elegantní vzhled. Stolek Spline je k dispozici v deseti různých druhů dřevin, disponující odlišnou strukturou a barevným provedením.

dokonalý design, praktické využitídokonalý design, praktické využití

zdroj: http://www.leguidedeladeco.fr

Článek Rotační konferenční stolek byl publikován 21. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...