Konferenční stolek inspirovaný fotoalbem

Tagy:  stůl, stolek, nábytek, interiérový nábytek, konferenční stolek, konferenční stůl, odkládací stolek, odkládací stůl, album, fotoalbum, design, designový, designový nábytek

Sponzorované odkazy:

Konferenční stolek inspirovaný fotoalbem

Design interiérového nábytku můžeme mít různé, mnohdy atypické a netradiční podoby, které každého na první pohled zaujmou. Konferenční stolek je centrem každého obývacího pokoje, představuje místo pro konverzaci, shromažďování a skladování.

Zdárným příkladem originálního výrobku je konferenční stolek od Micthe Steinmetze. Konferenční stolek připomíná obří fotoalbum, o to větší údiv, že se však o fotoalbum skutečně jedná. Tento konferenční stolek a zároveň mega fotoalbum je unikátním doplňkem každého obývacího pokoje, do kterého vnáší osobnost a kreativitu.

Slova Micthe říkají následující: „fotoalbum je vzpomínková kniha, která nejen uchovává náš příběh, ale zanese nás do emocí odehraných událostí. Vzpomínka spojuje sociální interakce rodinné oslavy s nostalgií a požitku, tedy minulost, kterou můžeme díky fotoalbu znovu prožít. Konferenční stolek ve spojení se vzpomínkami přináší nejen zábavu, ale také inspiraci, jak si neustále oživovat odehraný příběh.“

Konferenční stolek je vyrobený z kombinace různých materiálů, obal ke tvořen ze dřeva, k dalším materiálům patří nerezová ocel, vinyl a tkaniny.

album jako konferenční stolekalbum jako konferenční stolek

Zdroj: http://www.nmusalonesatellite.com

Článek Konferenční stolek inspirovaný fotoalbem byl publikován 26. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...