Bublinkový konferenční stolek/ Liz Boscacci

Tagy:  stůl, stolek, stoleček, odkládací, odkládací stůl, konferenční stůl, konferenční stolek, nábytek, interiérový nábytek, nábytek do interiéru

Sponzorované odkazy:

Bublinkový konferenční stolek/ Liz Boscacci

Konferenční stolek se stal nedílnou součástí sedací soupravy, a to především pro svoje praktické a využitelné hodnoty. Ačkoli si konferenční stolek pořizujeme pro účely nezbytné nutnosti, která nemůže v žádném obývacím pokoji chybět, zpravidla však slouží pro účely odkládací a využitelné.

Designován stránka konferenčního stolku je v dnešní době již samozřejmostí, jednoduchost musí být nápaditá a především originální. Požadavky na estetickou stránku je vysoké, vyhrává kreativita a originál.

Originálně vypadají konferenční stolek „FLOAT“ pochází z dílny Liz Boscacci a přináší nový pohled na prostorové řešení interiéru. Zajímavě řešená základní struktura stolku přispává k jeho celkově velkolepě pojatému svěžímu vzhledu.

Na první pohled může být vzhled stolku spojován s obřími kávovými zrny nebo gumovými míčky. Nicméně myšlenka stolku je spojována a inspirována vodními bublinami plovoucími na hladině.

Zdánlivě křehká deska stolu je optickým klamem přeplněného masivního základu – stability stolku. Materiálem k vytvoření „vodních bublin“ je mahagonové dřevo, desku stolu tvoří pevné sklo.

technologie výrobytechnologie výroby

zdroj: http://www.lizboscacci.com

Článek Bublinkový konferenční stolek/ Liz Boscacci byl publikován 29. července 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...