Jak osvěžit svůj příbytek, aniž byste investovali do nového nábytku?

Sponzorované odkazy:

Jak osvěžit svůj příbytek, aniž byste investovali do nového nábytku?

Většinu času nyní trávíme doma a vás napadlo to doma trochu předělat, protože vám stávající vybavení přijde okoukané? Přinášíme vám pár tipů na to, jak to udělat, aniž byste museli investovat horentní sumy do nákupu nového nábytku a dekorací.

I vy můžete mít doma uklizenoI vy můžete mít doma uklizeno

Nezvyklé použití

Hledáte stále po bytě klíče? Jistě máte v kuchyňské lince nějakou ozdobnou misku, kterou nepoužíváte, a akorát zabírá místo. Můžete ji využít i jinak. Co takhle ji umístit do předsíně a pokaždé, když přijdete domů, do ní položíte peněženku, klíče a důležité doklady? Uvolní se vám místo v kuchyni a ušetříte si čas při hledání těchto předmětů.

Dekorativní přehozy dodají atmosféruDekorativní přehozy dodají atmosféru

Kouzla pomocí textilií

Projděte skříně, vytáhněte ubrus, který jste již dlouho nepoužili a vyměňte jej za ten stávající. Je na čase vytáhnout i neokoukané povlaky na polštáře. Textilie dokáží změnit vzhled celé místnosti. Ať už se jedná o plédy, ubrusy a povlaky na polštáře, či záclony a závěsy.

Nové dekorace

Přijde vám váš obývací pokoj okoukaný? Jděte ven na procházku, přineste si přírodniny, které vám cestou padnou do oka. Najděte si prázdnou vázu, do které můžete naaranžovat větvičky, či si udělejte dekoraci na nevyužívaný tácek. Na něj položíte vetvičky, šišky, cokoliv si donesete, doplníte svíčkami a nová dekorace je na světě.

Fotografie

Obydlí mohou zabydlet i fotografie. Jistě jich máte od Vánoc spoustu, a tak si je dejte do ozdobných rámečků a na některé z prázdných stěn si vytvořte rodinou galerii. I bez složitého malování a úklidu po něm tak změníte vzhled celé zdi.

Nebojte se rozestavět nábytekNebojte se rozestavět nábytek

Uspořádejte nábytek

Zkuste přestěhovat některé kousky nábytku, uvidíte, že když některá křesla odsunete od stěny a dáte je více do prostoru, získá váš obývací pokoj neotřelý vzhled.

Nové poličky

Přidělat poličku zvládne opravdu každý. Obyčejná polička, na kterou umístíte fotografie a drobnou dekoraci, bude vypadat opravdu dobře v jakémkoliv interiéru.

Článek Jak osvěžit svůj příbytek, aniž byste investovali do nového nábytku? byl publikován 26. února 2022 v 09.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...