Investujte do kvalitních vypínačů a zásuvek

Investujte do kvalitních vypínačů a zásuvek

Vypínače a zásuvky jsou nenahraditelnými elektrotechnickými součástkami. Zásuvky slouží pro připojení různých spotřebičů k elektrorozvodné síti a vypínač zase zapíná a vypíná osvětlení. Současný trh je navíc rozmanitý, a tak si můžete vybrat z pestré škály řešení. Zaměřte se nejen na funkčnost, ale také na design.

VypínačVypínač

V první řadě si ujasněte, od jaké značky chcete mít zásuvky a vypínače, protože je nabízí Schneider, Berker, Legrand i společnost ABB. V domácnostech i komerčních budovách se oblíbenosti těší i spínací hodiny do zásuvek.

ABB si zakládá na působivém designu

Pokud plánujete investovat do designových a technologicky vyspělých vypínačů a zásuvek, nadchnou vás nadčasovým řešením produkty značky ABB. Vybrat si můžete ABB vypínače jak stylové a luxusní, tak i klasické, které jsou cenově přijatelnější. Interiér můžete doplnit ještě o termostaty, stmívače, domovní telefony a další zařízení. V bílé i šedé barvě jsou k dostání vypínače a zásuvky ABB Tango.

ABB TangoABB Tango

Legrand má kvalitní a léty prověřené produkty

Další možností jsou Legrand vypínače a zásuvky, které se vyznačují vysokou kvalitou. Legrand myslí i na vskutku náročné zákazníky, již prahnou po luxusních kouscích. Pro takové jedince jsou připraveny řady Celiane, Living.Light a Axolute. Zajímavá je řada Valena Life, jež kombinuje funkčnost, jednoduchost a i estetiku.

Schneider Electric si dává záležet na preciznosti

Perfektně zpracované jsou zásuvky a vypínače Schneider Electric. Vyrábí se v mnoha odstínech, takže i takto malé doplňky dokonale sladíte s ostatním vybavením v interiéru. Kromě vypínačů ještě můžete zakoupit záslepky, kryty, žaluziové ovladače i stmívače.

Jestliže hledáte internetový obchod, odkud si můžete objednat vypínače a zásuvky, podívejte se do pestré nabídky e-shopu K&V Elektro.

Článek Investujte do kvalitních vypínačů a zásuvek byl publikován 13. září 2021 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...