Mobilní nábytek aneb „take out“

Tagy:  nábytek, komoda, komody, skříně, šuplíky, zásuvky, moderní, atypický, take out, klaus aalto,

Sponzorované odkazy:

Mobilní nábytek aneb „take out“

Nábytková multifunkčnost hraje v interiéru velmi významnou roli a tudíž není divu, že se stále více častěji stává žádanějším. Pokud lze nábytek využít k různým účelům šetříme nejen místem, ale i časem a prostorovou vzdušností.

K multifunkčnímu a velmi praktickému interiérovému nábytku patří komoda od designéra Klause Aalta. Tento nábytek je výjimečný především originálním pojetím jednotlivých šuplíků. Na první pohled nelze výjimečnost rozpoznat, ta je identifikována až při používání.

Komoda disponují místo klasických šuplíků individuálními kufříky, které je možno naplnit potřebnými předměty a vzít si s sebou kamkoliv potřebujeme. Inspirací byla Aaltovi vlastní potřeba pro ukládání osobních předmětů a pracovních nástrojů.

Konstrukce komody je vyrobena z MDF v bílém provedení, v kombinaci s hliníkovými regálovými doplňky a ocelovými nohami. Jednotlivé zásuvky – kufříky, jsou vyrobeny z kvalitního plastu.

Vyjímatelné kufříky jsou ideální variantou pro skladování hraček, nářadí, přenosných pracovních pomůcek, prostě všeho, co vyžaduje použitelnost na více než jednom místě.

Standardní model komody disponuje jednou velikost a jedním materiálovým složením, avšak fantazii se meze nekladou. Klaus dokáže na požádání vyrobit jakýkoliv rozměr, ba dokonce i materiálové provedení dle potřeby a přání zákazníka.

jednoduchý designjednoduchý design
variabilita sestavenívariabilita sestavení
praktické řešenípraktické řešení

Zdroj: http://design-milk.com/…-klaus-aalto

Článek Mobilní nábytek aneb „take out“ byl publikován 9. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...